Duygu sonuçtan çok memnun

Arçelik Yoğurt Makinesi Sensör Arızası Sorunu

Arçelik Yoğurt Makinesi Sensör Arızası Sorunu
25 Kasım 2024 22:03
Duygu'nun Teşekkür Mesajı
“Gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederim. İvedilikle sorunuma çözüm bulundu”

Arçelik yoğurt makinemi ilk aldığım zaman hiçbir sorun olmadan kullandım. Birkaç defa kullandıktan sonra uzunca bir süre evde olmadığım için kullanamadım. Daha sonra kullanmaya başladığımda sürekli bir sensör arızası vermeye başladı. Aç kapa yapıyorum, tekrar takıyorum; bir süre sonra kendiliğinden tekrar yoğurt mayalamaya hazır hale geliyordu ve mayalıyordum. Bugün yoğurt mayalandıktan sonra soğutma aşamasına geçtiği zaman, bir süre sonra görseldeki gibi bir arıza verdi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

26 Kasım 2024 09:53 (Şikayetten 11 saat sonra)
13 Aralık 2024 22:57

Şikayetime ivedilikle dönüş yapan Arçelik servisine çok teşekkür ederim. Makinemi hemen evden alarak çözüme ulaştırıp teslim ettiler. Şu an sıkıntısız çalışıyor.

21 Mart 2025 12:18

Taylan sonuçtan çok memnun

Arçelik Ym 9242 Yoğurt Makinesi Sensör Arızası

Taylan
02 Aralık 2023 09:03
"Bugün aradılar ve değişim yapacaklarını söylediler. 1 hafta içinde çözüme ulaştırdıkları için teşekkürler ederim. Gerçi daha ürün elime geçmedi ama 2 gün içinde geçeceğini söylediler. Teşekkürler Arçelik"

24 Ekim 2024 12:51
Umit sonuçtan çok memnun

07 Haziran 2024 17:58
"Mükemmel müşteri hizmeti. Teşekkürler..."
Arçelik Lütfen Yoğurt Makinenizi Geri Alın

Arçelik 9242 Yoğurt Makinesi "sensör Takın" Uyarısı

Tuğba
06 Haziran 2024 13:24
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 19:28
Yoğurt Makinesi Hayal Kırıklığı