Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Yetkili Servis Yedek Parça Satışı

11 Mayıs 2023 18:08

Arçelik 6103 h çamaşır makinesinin körüğü ve Kapı Emniyet Kilidi parça temini için bugün 11.05.2023 saat 11:00 de Cevizli mah. Savaş sokak 37/ a Maltepe / İstanbul adresindeki Arçelik yetkili servise gittim. Servis dışarıya parça satışının olmadığını ancak kendileri eve gelip servis hizmeti vereceklerini söyledi. Parça parası ortalama iki parça toplamı 300 - 400 TL onlar eve gelip tamir yapsalar ortalama 2000 TL. Ben beyaz eşyaları Arçelik aldım ve nedeni yedek parçasını alabilmemdi. Eğer Arçelik dışarıya yedek parça satışı yapmayı bıraktıysa bundan sonra Arçelik, Beko, Grundig gibi ürünleri daha satın almam.

12 Mayıs 2023 10:34 (Şikayetten 16 saat sonra)
13 Mayıs 2023 09:50

Arçelik müşteri hizmetleri arıyor, yedek parçaları alabilirsiniz diyor. Cevizlideki yetki servis arıyor, yedek parçaları alamazsınız diyor. Şimdi ben hanginize göre hareket edeceğim. Bir aranızda anlaşıp bana buna göre cevap verin.

13 Mayıs 2023 11:04

Yine Arçelik İstanbul Maltepe Cevizli servisi tarafından arandım bir defaya mahsus yedek parçaların tarafıma verileceği bildirildi. Şimdi ne değişti, hani hiçbir şekilde yedek parça dışarıya satışı yasaktı. Bir defaya mahsus ne demek oluyor. Peki iki gün sonra örneğin rezistansı bozulursa yine hiçbir şekilde verilmeyecek mi yoksa bu seferde ikinci defaya mahsus mu ürünü vereceksiniz. Buna kim karar veriyor.

01 Aralık 2023 09:16

24 Haziran 2023 16:29
Arçelik Yetkili Servis Makinemi Tamir Etmiyor.
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Şenol
17 Kasım 2023 09:21