Büşra
08 Aralık 2023 13:37

2018 yılında Arçelik firmasından 2388 cms model buzdolabı aldım. Garanti süresi bitimiyle dolap su akıtmaya başladı. Üç kez servis çağırdım ve parça değişikliği yapıldı. Ancak yapılan parça değişikliğine rağmen su akıtmaya devam etti. Evde iki küçük bebeğim var; su akıntısı nedeniyle elektrik çarpmasından korktuğum için sürekli Arçelik servisiyle iletişime geçtim. Sonunda 'Dolabınızı alıp atölyede değerlendireceğiz' dediler ve bir hafta sonra dolabın tamir edilemediğini, serisinde hata olduğunu ve garantisi olmadığı için yarı fiyatına yeni bir dolap teklif ettiler. Ben dolabı zaten doğru düzgün kullanmadım çünkü hamilelik süreçlerim iki yıl anneannemin evinde geçti. Dolabı ne kadar kullandım ki benden kaynaklanan bir hata olmadığı halde serisinde problem olduğu iddia ediliyor. Şu an benim mağduriyetimi giderecek bir meblağ da sunulmadı. Arçelik, benden kaynaklanmayan bir sebeple beni mağdur etti. Evde iki çocuk var ve dolapsız kalmak zor. Dolabı tasarlarken 5 yıllık ömür düşünülmüş ancak sonrasında 'serisi hatalı, tamiri yok' gibi bir durumla karşı karşıya kaldım. Burada kullanıcı olarak bir hatam yok. İstenilen meblağ çok yüksek, lütfen yardımcı olun. Evde iki çocuk var ve bir evin temel taşı olan buzdolabı için bu meblağı karşılayacak bütçem yok; zaten 'en iyisi' diye almıştık. Seri hatalıysa bu benim suçum nasıl oluyor? 'Tamiri yok' deniyor. Lütfen yardımcı olun.

08 Aralık 2023 15:28 (Şikayetten 1 saat sonra)

Gökhan
Gökhan

Buzluk kısmından aşağı mı su akıttı aynı bizde oldu da

Elif sonuçtan memnun

14 Haziran 2025 22:32