28 Ocak 2024 14:42

23-101314-02 seri no lu Arçelik 7 çekmeceli statik derin dondurucuyu 31.05.2023 tarihinde k. Bakkalköy Arçelik bayisinden satın aldık. Satın aldığımız tarihten itibaren 10 günde 1 dışarı taşacak kadar karlanma yapmakta (Aslında bu olması gerekenden daha fazla) Konu ile ilgili birkaç kez servis gelip gitti. Sorun halledilmeyeceği anlaşılınca kapısı değiştirildi ancak aynı sorun devam etmektedir. Son gelen servis üslubu ve kaba davranışlarıyla annem evde yalnız ve hastayken korkutmuş ve bizleri rahatsız etmiştir. Bununla beraber herhangi bir sorun yoktur. Gibi göstermek için karlanmayı eliyle temizlemeye çalışmıştır. Arçelik satmış olduğu üründe bize ayıplı bir ürün sattığı yetmiyormuş gibi servis çalışanıyla da bizleri üzmeye devam etmektedir. Hatalı ürünlerini iade alıp bir üst model ürün vermelerini aksi halde Tüketici Hakları mahkemesine hemen başvuracağım.

29 Ocak 2024 13:04

Arçelik çağrı merkezi çağrıyı oluşturuyor şikayeti dikkate alıyor buraya kadar bir sorun yok. Ama servis ekibi usule uygun olmayan şekilde davranışlarda bulunmaktadır Bu sabah 29.01.2024 tarihli 09:00-11:00 arası saatlerde gelen servis çalışanı derin dondurucu da yer alan karlanmayı peçete ile silmeyi hatta fön makinesi ile eritmeyi teklif edecek kadar iş etiğine uymayan uygunsuz davranışlarda bulunmaktadır. Geçen seferki de aynı davranışlarda bulundu üstüne kaba davranışları ve evde hasta bir kadını annemi korkutması cabası. Bu gibi çalışanlar kurumunuza güvenimizi yitirmiştir Arçelik servis çalışanları çeteleşmiş ve danışıklı hareket ederek tüketiciyi zor durumda bırakmaktadır

Eğer ürün hatalı olmasaydı zaten kapağını değiştirmeyi denemezdiniz. Ürünün hatalı olduğu ve bu şekilde servis çalışanlarının bir şey yokmuş gibi davranması ürününün ayıplı mal olduğunu gösterir niteliktedir

Mahkemeye gitmeden olmayacak sanırım satış sonrası hizmetiniz bu kadar kötüyken Arçelik ten alışveriş yapan da olmayacaktır Sorun belirttiğimiz gibi ürünü değiştirmeden halledilmeyeceği bariz belli olduğu için ört pas etmeye çalışılıyor. Şikayeti 2. Kez sizlere bildiriyorum umarım aksiyon alırsınız. Bu sorun bugün nihai sonuca varılıp değişim talebi ile bir üst model karşılanmazsa mahkeme yoluna başvuracağımızı beyan ederim.

Ek
28 Ocak 2024 16:21 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ümit
Ümit
29 Ocak 2024 11:01

Arçelik çağrı merkezi çağrıyı oluşturuyor şikayeti dikkate alıyor buraya kadar bir sorun yok. Ama servis ekibi usule uygun olmayan şekilde davranışlarda bulunmaktadır Bu sabah 29.01.2024 tarihli 09:00-11:00 arası saatlerde gelen servis çalışanı derin dondurucu da yer alan karlanmayı peçete ile silmeyi hatta fön makinesi ile eritmeyi teklif edecek kadar iş etiğine uymayan uygunsuz davranışlarda bulunmaktadır. Geçen seferki de aynı davranışlarda bulundu üstüne kaba davranışları da cabası. Bu gibi çalışanlar kurumunuza güvenimizi yitirmiştir Arçelik servis çalışanları çeteleşmiş ve danışıklı hareket ederek tüketiciyi zor durumda bırakmaktadır Mahkemeye gitmeden olmayacak sanırım İtibarınızı böyle yerin dibine koydukça Arçelik ten alışveriş yapan da olmayacaktır Sorun belirttiğimiz gibi ürünü değiştirmeden halledilmeyeceği bariz belli olduğu için ört pas etmeye çalışılıyor Bu sorun bugün nihai sonuca varılıp değişim talebi ile bir üst model karşılanmazsa bugün mahkeme yoluna başvuracağımızı beyan ederim.

18 Eylül 2023 11:19
Salih sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2024 12:47
"Teşekkürler Arçelik ailesi gerekli hassasiyeti gösterdiğiniz için."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arızalanan Derin Dondurucu Nedeniyle Gıdaların Bozulması Ve Yetersiz Servis Desteği

04 Temmuz 2025 11:47

Arıkan