Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Geri Dönüş Sağlamıyor

05 Haziran 2024 15:07

Yaklaşık 1 sene önce Alaşehir Arçelik bayisi Yüksek ticaretten almış olduğum Arçelik marka klima soğutma yapmıyor servis randevuyu ilerleyen tarihe veriyor, hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum. Bu kadar kısa sürede sorun yasaman ayrı bir de karşılık bulamıyorum. Daha sorunu bile belli değil tedarik gerektiren bir durum olursa ne kadar beklenir bilinmez. Aciliyetimi küçük çocuğum olduğunu bildirdim hala dönüş yok.

14 Haziran 2024 13:57

Alaşehir Arçelik bayisi Yüksek ticaret ve Arçelik Alaşehir yetkili servisi satış sonrası hiçbir şekilde sattığı ürünün arkasında durmuyor. Bir çok ürün aldığım alırken özellikle internetten daha uyguna alabileceğim halde satış sonrası destek için bayiyi tercih ettiğimi belirtmeme rağmen kimse sorunumu çözmedi. Gecen sene satin alıp çok kullanmadığım halde sorun çıkaran klima için servis desteği günler sonra sağlandı fakat gelen servis acil! Montaj var diye apar topar gitti. Klima tahliye borusunu sıkışmış şekilde açılan boşluğu bile kapatmadan, gaz başımı sonrası vakumu bile isteğimiz üzerine yapıp gittiler. İki gün sonra klima iç üniteden evin içine su akıtmaya başladı yine aciliyet belirttik ama Günler sonra bugün beyaz esya servisi gönderildi adresimize. Gelen arkadaşlar biz klima servisi değiliz şu an yoğun müdahale edemiyoruz bayramdan sonra gelinecek diye gitti. Alaşehir de yaşıyorsanız Arçelik tercih ederken bir daha düşünün Yüksek ticaretten alışveriş yaparken iki kere düşünün.

05 Haziran 2024 17:31 (Şikayetten 2 saat sonra)
18 Haziran 2024 23:15

Klima arızamız giderilemiyor, her seferinde borular kontrol ediliyor, gaz basılıyor gidiliyor. Artık Alaşehir servisi bile bize inanmıyor olacak ki ankastre servisi gönderip kontrol ettiriyor durumu. Onlarda bizim yapacak bir şeyimiz yok diye gidiyor. Bununla birlikte açtığım 3 servis kaydı oldu. Hala iç üniteden su damlıyor, klima soğutmuyor. Bu sıcaklarda küçük çocuklarımla klimayı kullanamadığıma yanayım, her giden servisin arkasından temizlik yapmak zorunda olmama mi bilemiyorum. İki defa gaz basıldı bizi düşünmüyorsunuz diyelim bunun size maliyeti yok mu hiç? Ben artık cumadan cumaya servis beklemek istemiyorum. Klimanın değiştirilmesini talep ediyorum. Bu klimanın bozuk olduğunu anlamak için teknisyen olmaya gerek yok. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

Selda sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 18:22

05 Ağustos 2024 00:07