Arçelik Online Satış, Gersan Teknik Servis, İkiz Arçelik Bayii

13 Şubat 2024 12:09

04.02.2023 tarihinde aldığım Arçelik marka kahve makinesi beş ay içinde arızalandı. Temmuz ayında Gersan Arçelik yetkili servisine tamir için götürdüğüm ürün, tamir edildikten üç ay sonra yine bozuldu. Aynı servise tekrar götürdüğümde, servis elemanının üç kahve yaparak makinenin çalışır durumda olduğunu söylemesi üzerine, makinenin bozuk olmadığına dair bilgi aldım. Arçelik.com.tr üzerinden satın aldığım bu ürünün kusurlu olduğunu ve değişimini talep ediyorum. Ne Gersan yetkili servisi ne de Arçelik online platformu, değişim talebimi uygun bulmayarak makinenin sağlam olduğunu ifade ediyor. Bu durumdan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadım. Arçelik ve Gersan yetkili servisinden şikayetçiyim ve yeni bir ürün talep ediyorum. Ayrıca, ürünü bana gönderen İkiz Arçelik bayisinin eski tarihli bir cihaz gönderdiğini ve müşteri hizmetleri konusunda son derece saygısız davrandıklarını belirtmek istiyorum. Temmuz ayında ürünün faturasının gönderilmesi kırk gün sürdü. Gersan'daki teknik servis elemanının da bu durumu teyit ettiğini öğrendim. Sorunumun çözülmesini bekliyorum.

13 Şubat 2024 16:44 (Şikayetten 4 saat sonra)

22 Ekim 2023 14:36

21 Kasım 2024 16:52
Elanın sonuçtan çok memnun

Elanın
29 Ağustos 2024 12:19
"Arçelik teşekkürler"
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
24 Mayıs 2025 17:38