Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 09:24

Arçelik RHB 6050 S Rendeli Hand Blender (Siyah 1500W) Model: 8319031100, Seri: 2110148901 olan ürünümüzün garanti başlangıç ve bitiş tarihleri 27.03.2021 – 27.03.2023 olarak belirlenmiştir. Cihaz, alındığı günden itibaren sadece evde, seyrek ve özenli bir şekilde kullanılmış olmasına rağmen 2,5 yıl içerisinde aşağıdaki arızaları vermiştir:
1. Arıza - Emek Servis: 12.07.2021 Dişli
2. Arıza - Emek Servis: 21.09.2021 Stick Parçalayıcı, Motor Kavrama, Motor
3. Arıza - Ayrancı Servis: 02.12.2023 Stick Parçalayıcı, Motor Kavrama, Rende Disk Grubu, Rende Dişli Kutusu, Rende Hazne Grubu değişimi. Servis Fişi No: 456634431, Tamir için talep edilen ücret 09.12.2023 tarihinde 1372,97 TL'dir!
Bu kadar kısa sürede bu kadar çok, ağır ve benzer arızaların meydana gelmesi; ayrıca rende kısmının verimsiz ve problemli olması, bana göre tasarım ve üretim problemi olarak değerlendirilebilir. Güçlü motor kullanılmasına rağmen mekanik ve/veya elektronik koruma sistemine sahip olmadığından ürünün kendine zarar verdiği kanaatindeyim.
Bu ürünü seçmemizin nedeni, piyasada bugün bile arıza için talep edilen ücretten daha ucuza bulunabilecek başka marka modellere rağmen, Arçelik marka ürün ve servis hizmetlerine olan güvenimizdi. Ancak gelinen noktada, ürünün arızalarını kullanıcıya yükleyen bir yapıya sahip olduğu ve ürüne sahip çıkılmadığı görüşündeyim. Bu nedenle acilen bu ürünün problemsiz yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum.

20 Aralık 2023 09:19

Arçelik gerçekçi ürün yorumu yazımına izin vermiyor

https://www.sikayetvar.com/arcelik/arcelik-mutfak-robotu-ariza-sikayeti?form=survey&score=1&utm_campaign=system_survey_request&utm_source=member&utm_medium=email anlattığım durumu kullanıcı yorumu olarak ürün sayfasına yazdım, değerlendirilip yayınlanacak denmesine rağmen yayınlamıyor.

Yayımlanan yorumlar: alet güzel görünüyor... Bayıldım... Vs. Gerçek kullanıcı deneyim ve problemlerini sunmuyor.

Problem içerik olduğunda tek yaptıkları, servis kayıtları sabit olmasına rağmen müşteriyi arayıp, çözüm sunmak yerine yeniden servise yönlendirmek gibi kısır bir döngüye sokmak!

11 Aralık 2023 15:38 (Şikayetten 6 saat sonra)
13 Aralık 2023 08:31

Tarihe Not: Şikayet 11 Aralık 2023 günü yayımlandı. Firma aynı gün kısa süre sonra arayıp oldukça detaylı bilgi aldı. Servis randevusu oluşturmayı teklif etti. Yazdığım bilgilerin fotoğrafını eklediğim 2 gün önceki servis kayıt fişi ile teyit edildiğini belirterek aynı şeyler için yeniden emek ve zaman harcamamızın gereksiz olduğunu, yazdığım tespit ve teklifimi tekrar belirttim. İnceleme yapıp döneceklerini belirttiler... Bekliyoruz

14 Aralık 2023 08:48

Firmanın, mesajınızı aldık ilgileniyoruz kopyala/yapıştır mesajına yanıt: öncelikle firmanızın gösterdiği ilgiye teşekkür ederiz. Çözüm için de gereğini yapmanızı bekliyoruz. Saygı bizden, öpüyoruz...

04 Ocak 2024 12:04

... Halen sonuç yok!

Davut sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 01:23
Arçelik Ürün Onarımı Hk
Arçelik Ürün Onarımı Hk

20 Haziran 2023 13:13
Arçelik Servis Parça Fiyatları İnanılmaz Pahalı
Arçelik Servis Parça Fiyatları İnanılmaz Pahalı

23 Ağustos 2023 12:33
Dorukhan sonuçtan hiç memnun değil

Dorukhan
18 Mart 2024 12:18