Fadime sonucu yetersiz buldu

Arçelik Marka Televizyon Harddisk Ve USB Görmüyor

Fadime
12 Haziran 2023 20:20

Arçelik A50C890A TV aldım. Harddisk ve USB görmüyor. Müşteri hizmetlerini aradım. Fat32 ile güncelleme yapılsın, USB içi mavi olsun dendi hepsi yapıldı. Ancak yine de görmedi. Farklı TV'lerde PC de açılıyor. Daha sonra servis geldi kontrol etti. TV Android olduğu için okumaz ve içeriğinde video varsa USB ve harddisk görmez dedi. Bu ne saçmalıktır. Ben TV yi neden aldım peki video açmayacak ve istediğimi yapamayacaksam. Artı satış esnasında böyle bir bilgide verilmedi. Sorunuma çözüm bulunmasını istiyorum. Daha birkaç aylık TV ve ilk defa düğün videomuzu izleyeceğiz ama olmuyor. Android aldık da suç mu işledik. Smart olması gerekiyormuş. Böyle saçma bir gerekçe olabilir mi?

13 Haziran 2023 11:13 (Şikayetten 14 saat sonra)

İsmail

Benim aldığım Arçelik A50D895A model Google TV'de de aynı sorun var. Servisi geldi, 1Tb harddiskimi okumadığını söyledim. Marketten Çince bir program yükle demişler bu tür durumlar için. O da sonuç vermedi. Yazılımından kaynaklı deyip gittiler. 8 yıl önce aldığım SEG marka düz LCD TV'nin gördüğü hard diski bir çuval para vererek aldığım onca özellikli Google LED TV okumuyor. Resmen fiyasko😡

Cihat
Cihat

Bilgisi az olan biri gelmiş demek ki. Android olduğu için görmesi lazım. Genelde Yanda USB arkada HDD takma yuvası oluyor. Bir de video için uygulama yükleyin. Mxplayer, vlcplayer gibi. Mutlaka çalışması lazım.

İsmail

Cihaz harici hard diski hiç görmüyor kardeş. Sorun içeriği oynatmaması değil. Aynı sorun bende de var, A50D895A Google TV

Murat sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 17:23
Ali sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 15:56
Mevlut sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Dolby Vision Resim Ayarları Olmaması!

Mevlut
26 Mayıs 2023 16:30