Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klima Elektrik Bağlantısı

12 Temmuz 2024 10:39

Bir klima aldık. Ama Arçelik yapması gereken montaj işlemini yapmıyor. Kendi websitelerinde yazan yazı şu şekilde:" Klima montajlarında, evin elektrik tesisatından (Buat, sigorta panosu vb.) klimanın yanına konacak şaltere (v Otomat) kadar olan kabloyu uzman bir elektrikçinin çekmesi gerekir. Klimanın yanına konan şalter ile ürün arasındaki kablo bağlantısını yetkili servis yapar"
Müşteri hizmetleri önce beni doğruluyor evet haklısınız diye 3 gün boyunca sürekli telefon trafiği. Müşteri hizmetleri yetkili servise bildiriyor. Bu döngü 4 sefer 3 gün boyunca devam etti. En son uzman müşteri hizmetleri aradı çünkü servisin beni aramamasını söyledim.
Kadın aynı şeyleri söylemekten başka bir şey yaptığı yok. Hayır biz yapmıyoruz diyor. Siz elektrikçi çağırırsınız şaltere kadar çekersiniz diyor. O zaman neden şalter klimanın içinden çıkıyor? Ben neden şaltere para verip öncesinde elektrikçiye çektireyim dediğimde ise o zaman klimadan çıkan şalteri elektrikçiye verirsiniz diyor:)
siz dış ünite- şalter arasının tesisatını çekin ben elektrikçi gelip şalterden diğer kısmı çekecek diyorum ve web sitenizde de böyle yazıyor diyorum ama nerede kadın öyle bir yorum yapıyor ki şaltere kadar olan demek elektrikçinin şaltere kadar (şalter dahil çekmesi lazım diyor) bizim güvenliğimiz içinmiş.
Peki o zaman neden servis abi ücretini ver çekelim dediğinde ise ehliyetli ise çekebilir diyor. Önce biz sizin güvenliğiniz için çekmiyoruz diyor.
Yani ne söylesem bir cevapları var. Diğer marka servisleri dış ünite-şalter arası elektrik tesisatını çekip gidiyorlar olması gerekende bu zaten.
Klima montajı 5 gün oldu halen çalışmıyor.

Serdal sonuçtan hiç memnun değil

Serdal
02 Eylül 2023 14:02
Demir sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2024 21:58
"Bülent Yıldız Kavacık servisi çok tecrübeli usta, kıymetini bilin. 3 haftadır süründüğüm sorunu 10 dakika'da çözdü. 3 hafta önce gelen servisin tüm kirini de temizleyip öyle gitti. Teşekkürler..."

Gülnur
03 Ağustos 2023 12:17
Nurettin sonucu yetersiz buldu

Nurettin
27 Temmuz 2023 14:04
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisinden Haksız Bağlantı Ücreti Talebi

01 Mart 2025 19:20