Kerime sonucu yetersiz buldu

Arçelik Buzdolabımın Soğutma Sorunları Ve Servis İlgisizliği

Kerime
11 Ekim 2024 15:12

Arçelik Buzdolabımda olan bir sistemik hata yüzünden dolabımın üst kısmı soğutuyordu fakat alt kısmı soğutmuyordu. Servis ilk aramamızda randevu verip randevuya gelmedi tekrar aradık ve öyle geldiler. Geldiklerinde sorunun çözülebileceğini ve parça beklememiz gerektiğini söylediler. Parça 3 günde geldi ve servis geldiğinde dolabın 24saat fişinin çekili olması gerektiğini söyledi ve bize böyle bir bilgi verilmemişti. Ertesi gün servis tekrar geldi ve dolabın yapılmayacağını değişmesi gerektiğini söyledi. Cuma günüydü hafta sonundan dolayı pazartesi günü onay işlemlerinin başlatılacağını söylediler. Artık buzdolabımızın üstü de soğutmuyordu. Pazartesi günü dönüş yapılmadı. Ben aradım beni daha sonra arayıp randevu vereceklerini söylediler. Aramadılar salı günü tekrar aradım ve daha sonrasında arayıp çarşamba gününe randevu verdiler. Çarşamba günü gelen ekibe ne zaman sonuçlanacağını sordum net bir bilgi verilmedi. Emanet buzdolabı için soru sordum bugün onaylarsanız yarın gelir dendi. Beni o gün de onay için aramadılar. Perşembe günü de aramadılar. Arçelik ekibi verdikleri randevuya gelmeyerek arayacaklarını söyleyip aramayarak net bilgiler vermeyerek bizi zor duruma soktular. Dolabın da soğutan kısmı da artık soğutmadığı için eskisinden daha çok mağdurum.

11 Ekim 2024 15:47 (Şikayetten 34 dakika sonra)

27 Kasım 2024 13:12
Arçelik Buzdolabı Servis Sorunu Ve Mağduriyet
Azad sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabımın Arızası Ve Sürekli Geciken Servis Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

07 Ağustos 2025 10:24
Doğa sonuçtan memnun değil

27 Mayıs 2024 15:42
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 21:23

Arçelik Buzdolabı Mağduriyeti: Yedek Parça Bekleyişi