Arçelik Buzdolabı Cam Problemi!

20 Eylül 2024 10:44717
Sena'nın Teşekkür Mesajı
İlginiz için teşekkürler, mağduriyetim giderildi.
20 Eylül 2024 10:21

Sabah bir kalktık cam patlamış ve tehlike saçıyor. Buzdolabını aldığımız günden beri sorun yaşıyoruz. İlk aldığımızda yandan üstte doğru komple vuruk içe çökmüş geldi zaten dolap garanti süresini uzatarak dolabı geri götürmemek için bizi ikna ettiler. Daha sonra dondurucunun altından su geliyordu yaptılar olmadı tekrar aradık tekrar gelip rezidansını değiştirdiler. Şimdi de bu cam patladı ve yerlere dökülüyor. Daha önce de ablamızın ankastre ocağının camı aynı şekilde kendi kendine patlamıştı. Acil olarak garantiden camın değiştirilmesini istiyoruz. Bunun içinde garantiye girmez diyemezsiniz herhalde.

20 Eylül 2024 14:07

Görseller de eklenmiştir

20 Eylül 2024 15:12 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

24 Eylül 2024 10:39

Teknisyen arkadaşlarınız gelip baktı ve kendi patlayan cam için kullanıcı hatası denildi, böyle saçmalık olur mu? Bir de 6.100 TL fiyat istiyorlar değişim için. Nasıl güvenip bu markanın ürününü alacağız bir daha. Yetkililerden acil dönüş rica ediyorum. Cam evde tehlike saçıyor, bir yerimizi kessek bunun sorumlusu Arçelik mi olacak? Neden 7 yıl garanti yaptırdık o zaman biz bu buzdolabına?

26 Eylül 2024 16:13

Tarafıma dönüş sağlanacağı söylendi ama günlerdir dönüş alamıyorum. Tehlike saçan buzdolabı ile oturuyoruz. Yetkililerden acil dönüş ve çözüm bekliyorum. Bu şekilde devam eder ise Tüketici Hakem Heyeti ile çözebileceğiz gibi gözüküyor. Arçelik pişmanlıkmış onu öğrendik.

12 Kasım 2024 19:50

İlginiz için teşekkürler, mağduriyetim giderildi.

Arçelik Buzdolabında Cam Kırılması Çocuk Güvenliğini Tehdit Ediyor

16 Mayıs 01:30504

Arçelik 270560 ebc model buzdolabını 2019 yılında aldım. Bugün Ordu Fatsa’daki evimde buzdolabının kapağını açtığım anda...

Arçelik Buzdolabında Cam Kırılması Çocuk Güvenliğini Tehdit Ediyor

Kocaeli'ye Teslim Edilmeyen Ev Aletleri Ve Kurulum Sorunu Mağduriyeti

31 Mart 10:37660

"Çağrı merkezinin dönüşü işlemlerin hızlandırılmasına katkı sağlamasa bile yine de şikayetimi ciddiye alıp benimle ilgilendikleri için teşekkür ediyorum. Kesinlikle şikayetler dikkate alınıyor ve tarafınıza muhakkak dönüş sağlanıyor ilgili konu hakkında sizlere çözüm sunmaya çalışılıyor. Biz şikayet vara yazdıktan sonra bizim olayımızı ilgili bayi çözdüğü için buradan yazılan şikayete istinaden arandığımızda şikayetimiz zaten giderilmişti. Teşekkürlerimi sunar iyi çalışmalar dilerim."

Arçelik Buzdolabı Motor Arızası Garanti Kapsamında Ücret Talebi

27 Eylül 2025 12:111.249

Arçelik marka buzdolabım yaklaşık 1 haftadır soğutma problemi yaşıyor. Erzincan’daki yetkili servise başvurdum ve buzdol...

Tümünü Gör
Arçelik Buzdolabı Soğutmuyor, Kırmızı Işık Uyarısı Veriyor, BİP Sesi İle Ötüyor!

Arçelik BuzdolabıSoğutmuyor, Kırmızı Işık Uyarısı Veriyor, BİP Sesi İle Ötüyor!

Rabia
Arçelik Buzdolabında Ses Sorunu!

ArçelikBuzdolabında Ses Sorunu!

Önder
Arçelik Dolap Konusunda İlgisiz!

Arçelik DolapKonusunda İlgisiz!

Hüseyin
Arçelik 10 Gündür Mağdurum!

Arçelik 10 GündürMağdurum!

Zeliha