Sena sonuçtan memnun

20 Eylül 2024 10:44
Sena'nın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler, mağduriyetim giderildi.”
20 Eylül 2024 10:21

Sabah bir kalktık cam patlamış ve tehlike saçıyor. Buzdolabını aldığımız günden beri sorun yaşıyoruz. İlk aldığımızda yandan üstte doğru komple vuruk içe çökmüş geldi zaten dolap garanti süresini uzatarak dolabı geri götürmemek için bizi ikna ettiler. Daha sonra dondurucunun altından su geliyordu yaptılar olmadı tekrar aradık tekrar gelip rezidansını değiştirdiler. Şimdi de bu cam patladı ve yerlere dökülüyor. Daha önce de ablamızın ankastre ocağının camı aynı şekilde kendi kendine patlamıştı. Acil olarak garantiden camın değiştirilmesini istiyoruz. Bunun içinde garantiye girmez diyemezsiniz herhalde.

20 Eylül 2024 14:07

Görseller de eklenmiştir

20 Eylül 2024 15:12 (Şikayetten 4 saat sonra)
24 Eylül 2024 10:39

Teknisyen arkadaşlarınız gelip baktı ve kendi patlayan cam için kullanıcı hatası denildi, böyle saçmalık olur mu? Bir de 6.100 TL fiyat istiyorlar değişim için. Nasıl güvenip bu markanın ürününü alacağız bir daha. Yetkililerden acil dönüş rica ediyorum. Cam evde tehlike saçıyor, bir yerimizi kessek bunun sorumlusu Arçelik mi olacak? Neden 7 yıl garanti yaptırdık o zaman biz bu buzdolabına?

26 Eylül 2024 16:13

Tarafıma dönüş sağlanacağı söylendi ama günlerdir dönüş alamıyorum. Tehlike saçan buzdolabı ile oturuyoruz. Yetkililerden acil dönüş ve çözüm bekliyorum. Bu şekilde devam eder ise Tüketici Hakem Heyeti ile çözebileceğiz gibi gözüküyor. Arçelik pişmanlıkmış onu öğrendik.

12 Kasım 2024 19:50

İlginiz için teşekkürler, mağduriyetim giderildi.

Arçelik Buzdolabı Motor Arızası Garanti Kapsamında Ücret Talebi

27 Eylül 2025 12:11