Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Beko Televizyon Donma Yapıyor Sorun Çözülmüyor.

24 Aralık 2023 21:26

Temmuz 2021 yılında aldığım 50 inç televizyonda bir yıl sonra panelde kendiliğinden çizikler oluştu. Servisi aradım, gelip baktılar ve bu seride üretilen bütün televizyonlarda üretim hatası olduğunu ve panelin değişmesi gerektiğini söylediler. Panel değişti; ancak birkaç gün sonra televizyon donmaya başladı. Servisi tekrar çağırdık, güncelleme yapılması gerektiğini söylediler ve güncelleme yapıldı. Servis gittikten birkaç ay sonra televizyon tekrar aynı hatayı yapmaya başladı. Sürekli donma yapıyor. Televizyonun değişimini istedim; ancak yapılmadı. Beko markasına yakışmayan bir davranış. Televizyon hâlâ donuyor, servis değiştirmemek için direniyor bu şekilde TV kullanmak istemiyorum şu an onarılsa bile birkaç ay sonra tekrar donma yapacaktır, bir daha Beko'dan televizyon almam.

25 Aralık 2023 13:51 (Şikayetten 16 saat sonra)
25 Aralık 2023 14:41

Bana Arçelik firmasından mesaj geldi Beni aramışlar ama ulaşamamışlar telefonum sürekli açık ve telefon başındayım genel merkezi 2 defa aradım sizlere geri dönüş yapılacak denildi bana bilgi verilmiyor bir mail bile atılmadı bir kişiden bu konuyla ilgili bilgi verilmesini istiyorum.

26 Aralık 2023 12:28

26.12.2023 tarihinde saat 11:44 te Beko yetkili servisle görüştüm televizyonun değişimi olmayacağını TV sorunsuz çalıştığını beyan etti bende sizlere televizyonun donduğunu dair gönderdiğim video var onu izleyin dedim biz ona istinaden işlem yapmayız bu şekilde TV kullanacaksınız denildi ben bunu reddettim ama servis ısrarla değişim olmayacağını söyledi TV bana arızalı bir şekilde tekrar gönderecekler Beko marka Televizyonlardan iğrendim. Beko sorun çözücü değil sorun üretici bir firma müşteriyi mağdur etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Özgür
10 Mart 2025 09:29

05 Haziran 2024 17:28

Hüseyin
06 Ağustos 2025 14:47
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Aytaç
29 Temmuz 2025 14:16
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
15 Ocak 2024 09:10