Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Afc 340S Fırın

15 Eylül 2023 21:58

16.07.2023 tarihinde almış olduğum AFC340 s ankastre fırın ürünü çok geçmeden arızalandı, henüz 2 aylık olan ve 3-4 defa kullanılan ürün, dijitalden kaynaklı durduk yere aşırı kablo yanığı kokusu yaydı. Çağırmış olduğumuz servis görevlisi arkadaş, dijitali sökerek parça değişimi yapmak üzere parçayı götürdü, 2 aylık ürünün ciddi tehlike arz etmesi düşündürücü. Ayrıcı ilgili firmanın 2 aylık 3-4 defa kullanılan ürüne parça değişimi yapması ayrıca şaşırtıcı, üzücü. Markasına güvenerek almış olduğumuz fırın halen evimizde ciddi derecede kablo yanığı kokusu yaymakta. Ürününüzün arkasında durun ve gereğini yapın lütfen, parça değişimi yapıldıktan sonra bu ürünü güvenerek nasıl kullanabiliriz.? Ayıplı ve arızalı cihazın acilen değişimini rica ediyorum.

03 Ekim 2023 01:06

Değerli Arçelik firması yöneticileri ve yetkilileri, Satın almış olduğum ürününün tüm süreçleri ile ilgilendiniz öncelikle teşekkür ederim. Fakat değişim yapmış olduğunuz üründe yine aynı arıza mevcut, Elektrik tesisatından şüphelenerek tesisatı yapan firma yetkililerine kadar ulaşarak tüm tesisatı kontrol ettirdik, dışarıdan elektrik teknik ekibine kontrol ettirdik, TEDAŞ elektrik kurumu personeline kadar kontrol ettirdik problem tespit edilmedi. İlgili ürün Yani afc 340 s ürünü dijitali yanıyor, ciddi yanık kokusu alıyoruz üründen. Ciddi risk içeriyor. Artık markanızın bu serisinden ciddi problem mevcut olabilir. Mağduriyetimizin giderilmesi konusunda değerli yardımlarınızı rica ederim.

16 Eylül 2023 10:17 (Şikayetten 12 saat sonra)
Hamdi
Hamdi
03 Ekim 2023 01:04

Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çaycuma Servisinden Şikayetçiyim!

Seyhan
15 Ocak 2024 21:57
Veli sonuçtan memnun

22 Ekim 2023 12:42
"İlgi ve çözüm odaklı davranışlarından dolayı Arçelik firmasına teşekkür ederim."
Eser sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 13:07
Saduman sonuçtan çok memnun

Saduman
13 Aralık 2024 08:42
"Sorunum çözüldü teşekkürler"

Arçelik Ankastre Fırın Geçmeyen Koku!

Şebnem
17 Aralık 2023 22:08