Aysun sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 21:54

Arçelik markasına ait 270561 model buzdolabı ürünümü 1 yıl önce satın aldım. Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum ve yan taraflarında buğulanmalar ve paslanmalar oluşmaya başladı.

Bu durumun devam etmesi, ürünün tamamen paslanmasına neden olacak gibi görünüyor. Bugün servis talebinde bulundum ancak bana kullanıcı hatası olduğu söylendi. Yan tarafların nasıl paslandırılabileceğini anlamıyorum ve böyle bir durumla karşılaşmak için hiçbir nedenim yok. Bu sorunu takip etmeye devam edeceğim ve yaşadığım olumsuzlukları herkese anlatacağım. Sorunum çözülünceye kadar bütün hukuki haklarımı kullanacağım.

14 Mayıs 2024 10:11

Çözüm istiyorum kullanıcı hatasına bağlamayın! Arçelik markasına ait 270561 model buzdolabı ürünümü 1 yıl önce satın aldım. Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum ve yan taraflarında paslanmalar oluşmaya başladı nokta nokta video ve görselde belirttiğim gibi bu durumun devam etmesi, ürünün tamamen paslanmasına neden olacak. Servis talebinde bulundum ancak bana kullanıcı hatası olduğu söylendi hiç kimse bile isteğe bu şekilde zarar vermez dolabına yetkililerden çözüm istiyorum ezber yapar gibi kullanıcı hatası denmesini değil.

Ek
Ek
07 Mayıs 2024 11:25 (Şikayetten 13 saat sonra)
07 Mayıs 2024 11:39

Arçelik tarafından aradın fakat sonunun kullanıcı hatası diyerek bastan savma bir şekilde davranıldım kabul etmiyorum

09 Mayıs 2024 14:23

21 Haziran 2025 11:24
Faruk sonuçtan çok memnun

Sürekli Arızalanan Buzdolabı Mağduriyetimi Katladı

11 Eylül 2025 19:35
"Dedem 1963’te ilk Arçelik buzdolabını almıştı. O günden beri evimizde ve şirketimizde sadece Arçelik var. Son yaşadığımız problemi de hızla çözüme ulaştırarak neden yıllardır bu markaya güvendiğimizi bir kez daha gösterdiler. Teşekkürler Arçelik."
Sürekli Arızalanan Buzdolabı Mağduriyetimi Katladı

04 Ocak 2024 20:39
Arçelik Buzdolabı Paslanma Ve Sogutma Şikayeti
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin
02 Ağustos 2024 22:49