Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Altus Serisi Sorunlu Çamaşır Makinesi

12 Aralık 2023 13:56

Ürünüm sıkma yapmıyor. 4 defadır aynı arıza için gelindi; 1 defa kart değişimi yapıldı ama hala arıza devam ediyor. Yetkili serviste genel Merkezde değişim yapmıyor. Aldığım seri Çamaşır makinesi al 7103 l ve bu seride problem var. Daha önce 1 defa değişim yapıldı. Yeni makinem geldi aynı seriden. 4 defadır servis geliyor yine aynı hata için ama mağdur olmaya devam ediyorum. Seri problemli, ve aynı modelin 1 üstü verilmeli. Aynı hata için 3 defa ve daha fazla gelindiği zaman değişim yapılmak zorunda daha 1 yıllık makinem. 4 defadır aynı arıza için geliniyor

15 Aralık 2023 16:06

Ürünüm sıkma yapmıyor. 5 defadır aynı arıza için gelindi, 1 defa kart değişimi yapıldı ama hala arıza devam ediyor. Yetkili serviste genel Merkezde değişim yapmıyor. Aldığım seri Çamaşır makinesi al 7103 l ve bu seride problem var. Daha önce 1 defa değişim yapıldı. Yeni makinem geldi aynı seriden, 5 defadır servis geliyor yine aynı hata için ama mağdur olmaya devam ediyorum. Seri problemli, ve aynı modelin 1 üstü verilmeli, aynı hata için 3 deta ve daha fazla gelindiği zaman değişim yapılmak zorunda daha 1 yıllık makinem. 6 defadır aynı arıza için geliniyor. Elimdeki videoları da Atıyorum ama işe yaramıyor sadece oyalıyorlar. Salı günü gece 9 da hata verdi servis cuma gününe randevu verdi benim o kadar gün beklemem mi gerekiyor

13 Aralık 2023 10:19 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

18 Aralık 2023 13:47

Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Elimde görüntülerde mevcut. Bir üst model ile değiştirilmediği takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Firma böyle olmamalıydı. Yargı yollarına da başvuracağım. Maddi ve manevi olarak zarara uğratıldım. 15 gün içinde 5 defadır servis geliyor. Hangi firmaya giderseniz gidin aynı sorun için garanti süresi bitmeden 3 defa gelinince müşteri mağdur edilmez değiştirilir.

Vedat
23 Mart 2024 00:37
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
09 Haziran 2025 22:46
Altus Çamaşır Makinesi Sürekli Su Kaçırıyor Servis Sorunu Çözmüyor
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Altus Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Cihaz Değişimi Talebim Reddedildi

Süleyman
03 Kasım 2025 20:48
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

İki Aydır Onarılmayan Çamaşır Makinesi Ve Yetersiz Servis Desteği

Ezgi