Hakan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 22:05

2.5 ay önce Altus marka derin dondurucu aldım. Servis kurmaya geldiğinde üst raf eksik çıktı. Servis rapor düzenledi ve rafı getireceklerini söyledi. 15 gün sonra geldiler, raf yanlış gelmiş. Tekrar talep oluşturdular. 20 gün sonra geldiler, raf doğru fakat eksik gelmiş. Parçanın birini taktılar, eksik gelen için tekrar talep açtılar ve o günden bugüne bekliyorum. Arayan yok, soran yok. Haftada bir Arçelik'i arıyorum, telefona çıkan herkes beni teselli edip hemen yardımcı olacaklarını söylüyorlar ama arkası yok. Yaklaşık 4-5 haftadır düzenli olarak Arçelik servisini arıyorum ve her hafta aynı hikayeyi dinliyorum. Bıkmadan usanmadan arayacağım. Belki utanırlar da eksik parçayı getirirler.

20 Ağustos 2024 09:40

75 gün önce aldığım Altus 411 e modelinin görselinde bulunan üst rafı bana vermiyorlar. 75 günlük mücadelem sonunda sadece rafın bir parçasını taktılar. Şimdi fabrika bana ürünü veremeyeceklerini söylüyor. Böyle saçmalık olamaz. Ürün görselinde olanı vermeyerek tüketiciyi nitelikli kandıramazsınız.

18 Ağustos 2024 13:10 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

19 Ağustos 2024 19:16

Bugün aradılar 45 gün sonra. Arçelik artık o rafı üretmiyor o yüzden getirmiyoruz dediler. Şaka gibi böyle bir şey olabilir mi?

20 Ağustos 2024 09:34
altus-demek-pismanlik-demek-1.jpg

Altus kendi sayfasında ürün fotoğrafında bulunan üst rafı vermek istemiyor. Bu kadar basit bir zihniyet olamaz

Erdem
Erdem

Aynısı basıma geldi aldım yazıklar olsun keşke almasaydım. Rezil ettiler bizi vatanadaşı

Altus Demek Pişmanlık Demek

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
02 Ağustos 2024 18:45