11 Ağustos 2024 18:39

Altus marka derin dondurucu aldım, acayip buzlanma yaptı. Bir haftalık cihaz neden bu kadar buzlanma yapar? İçindeki eşyalar tamamen buz olmuş durumda. Servis, 1 hafta sonra geleceğini söyledi. Bir haftalık cihazda bu sorunu neden yaşayayım? Değişim talep ettim, değişim talebim kabul edilmedi. Servis bekliyoruz. Migros benimle iletişime geçtiğinde buzlanmanın normal olduğunu söyledi. Sanki ilk defa derin dondurucu kullanıyorum. Yani değiştirmemek için eminim serviste bir sürü pürüz çıkarır. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Umarım sorun bir an önce çözülür.

12 Ağustos 2024 09:07 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

12 Ağustos 2024 16:19

Şikayetim üzerine dönüş yapıldı umarım mağduriyetim. Kısa sürede istediğim gibi sonuçlanır gelişmeleri daha sonra şikayet bölümünden tekrar yazacağım dönüş yapılması beni memnun etti demek ki firmada müşteri memnuniyeti önemli ama işte sorun çözülür mü onu bilemedim

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
02 Ağustos 2024 18:45
Altus Pişmanlığı Ve Servis İlgisizliği
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Altus Demek Pişmanlık Demek

22 Ekim 2025 21:19
derin-dondurucu-arizasi-ve-cozum-surecinde-yasanan-magduriyet-5.jpg

Zehra
22 Temmuz 2024 20:11
Kaancam sonuçtan hiç memnun değil

Altus Buzdolabı Buzlanma Sorunu Ve Çekmece Kırılması

Kaancam