Altus Çamaşır Makinesi Su Akıtıyor

Altus Çamaşır Makinesi Su Akıtıyor
Özlem
03 Ekim 2023 09:20

Mart ayında aldığım Altus marka makinem aldığım günden beri sorun çıkarıyor. Çalıştırdıktan sonra sıkma aşamasına geçtiği anda su akıtıyor, bunu için iki kere müşteri hizmetlerini aradım. İlk gelmelerinde sorunu hallettiklerini söylediler, tekrar olursa aramamı istediler ve video çekmem gerektiğini söylediler.

Daha sonra tatile gidip geldim, tekrar çalıştırdığımda su akıtmaya başladı. Hem videoya çektim hem de müşteri temsilcisini arayarak talep oluşturdum. Gelen ekipler videomu izlemeden boş makineyi çalıştırıp akma yapmadığını söyleyerek müdahale etmeyeceklerini belirttiler. Evimde 15 dakika bekledikten sonra bir numara verdiler ve tekrar aramamı söylediler.

Ustalar gittikten 10 dakika sonra çamaşır atıp tekrar çalıştırdım, sıkma işlemine geçince tekrar su akıtmaya başladı. Bu sefer bana verdikleri numarayı aradım ve sorunumu ilettim. Oradaki kişi video istedi, ancak gelen kişilere göstermeye çalıştım ve bakmadılar. Sonrasında 'Benim tek istediğim giden kişiler tekrar gelsin ve aktığını görsünler' dedim, onlar da gelemeyeceklerini söylediler.

Bana başka bir gün çamaşır atıp akma yapınca aramamı ve geleceklerini söylediler. Ne değişti anlayamadım. Bugün gelmeyen o gün nasıl gelecek? Halılarım ve parkelerim onların geleceği gün su içinde mi bekleyecek? Makinenin içindeki kıyafetlerimden bile bahsetmiyorum. Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır? Arçelik bayisinin gerekli incelemeleri yapmasını bekliyorum ve sorunumun en kısa zamanda çözülmesini talep ediyorum.

03 Ekim 2023 13:42 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Altus Çamaşır Makinesi Servis Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti

Fecri
21 Kasım 2024 20:46
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
06 Aralık 2023 21:36
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Altus Çamaşır Makinesi Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

Rümeysa
13 Haziran 2025 13:16

Yeni Aldığım Çamaşır Makinesi Arızalandı, Servis Gecikiyor

Adile
30 Haziran 2025 10:14
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
17 Aralık 2024 19:20