Yves Rocher Yüzümde Sivilce Sorunu: Güvendiğim Krem Hayal Kırıklığı Yarattı!

19 Nisan 2024 16:56

İki gün önce Konya Novaland Yves Rocher şubesinden Riche Creme Besleyici Yenileyici Gündüz Kremi aldım. Ancak almadan önce oradaki sorumlu kişiye cildimin hassas olduğunu ve hemen sivilce yapabileceğini belirttim. Kendisi bu kremin yoğun nem verdiğini ancak sivilce yapmayacağını, içeriğinde faydalı maddeler bulunduğunu ve su bazlı olduğunu söyledi. Emin olup olmadığını sorduğumda, kesinlikle sivilce yapmayacağını tekrarladı. Ürünü sadece bir kere kullandım ve yüzümün ortasında iki büyük sivilce oluştu. Doğum günü kampanyası nedeniyle 1150 TL ödedim. Ürün hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan ve sadece satış yapmak için insan sağlığını göz ardı eden bir anlayışla karşılaştım. Yves Rocher mağazasına bir daha adım atmam. Ürün iadesi yaparak paranın iadesini talep ediyorum.

21 Nisan 2024 23:26 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı numaranıza arama yapılacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Sultan sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 16:59

29 Eylül 2025 21:55