Ajlan sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Mavibahçe Çalışanın Hep Zorluk Çıkarması

01 Şubat 2024 09:14

Öncelikle sitenizdeki şikayet sisteminin arızalı olduğunu belirterek buradan yazıyorum. Dün eşim İzmir/Mavibahçe AVM'de bulunan Yves Rocher mağazasına gitmiş. Alışveriş yapmış ve doğum günü indirimi için görevliye telefon numarasını vermiş. Numara güncellemesi istenmiş ve görevli, yeni numaraya kod gönderilmesi gerektiğini söylemiş. Kod gelmeyince, eski numaraya gönderileceğini belirtmiş. Ancak eşimin eski numarası yurt dışında ve kapalı durumda. Sim kartın kaybolabileceğini veya kırılabileceğini görevlinin düşünmesi gerekiyordu. Eşim yine de alışveriş yapmış fakat doğum günü kampanyasından yararlanamamış.

Daha sonra Hilltown AVM'ye geçmiş ve oradaki mağazada numara değişim işlemini gerçekleştirmişler. Bunun üzerine eşim, tekrar Mavibahçe'ye giderek oradaki başka ürünleri doğum günü indirimiyle almış, ancak önceki ürünleri indirimli alamamış. Eşim, görevliye bir şey dememiş çünkü yanında bir yaşında bebeği varmış. Yine de zorluk çıkarmak kimseye yakışmaz.

Dün akşam bu durumu konuşmak için Mavibahçe AVM'ye gittim ve orada çalışanın adının 'y***' olduğunu ve gün sonu çıkış yaptığını öğrendim. Eşim sürekli Mavibahçe ile Hilltown arasında mekik dokumuş.

Sorularım şunlar:
1) Mavibahçe'de yapılamayan işlem nasıl Hilltown'da gerçekleşebiliyor?
2) Müşteriye, özellikle de yanında bebeği olan birisine daha fazla anlayış gösterilmeli değil mi?
3) Eşim yıllardır Yves Rocher'den kendine, bana ve arkadaşlarına/akrabalarına alışveriş yapan biri. Biz küçük indirimlerin peşinde koşan kişiler değiliz; ancak hakkımızı arayan kişileriz. Eşim hakkı olan indirimi neden kullanmasın?
4) Bu personelde güleryüz, neşe ve yardımseverlik eksik. Eğitim verilmesi gerekiyor.
5) Müşteri her zaman haklıdır; bu her şeyi yapabileceği anlamına gelmez ama bu durumu çevremize anlattığımızda markadan alışveriş yapılmaması gerektiğini düşünüyoruz, çünkü güven sarsılıyor. Yukarıda yazdığım hususların incelenmesini talep ediyor ve gerekli araştırmaların yapılmasını istiyorum.

01 Şubat 2024 10:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri Hizmetlerimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri Hizmetleri

11 Aralık 2024 13:49
Yves Rocher Çifte Çekim Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Sırma sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 12:01
Sibel sonuçtan çok memnun

17 Mayıs 2024 08:09
"İlginiz ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim."

Yves Rocher Kategorileri