Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Kütahya Sera AVM

18 Nisan 2024 00:34

Kütahya Sera AVM Yves Rocher mağazasından pazartesi günü hem temizleme jeli hem de miccelar su aldım öncesinde birkaç ürüne de baktım ancak mağaza görevlisi kasadaki personelin üslubu tavrı hal ve hareketleri tuhaftı çok üstten bakar bir tavrı vardı müşteri çekmek yerine itici güç uyguluyor resmen personeliniz ben ihtiyacım olduğu için alışveriş yaptım ve toplamda 700 TL'lik ürün aldım böyle bir miktara yanına ek birkaç bir şey verebilecekken sadece varla yok arası bir nemlendirici maske tarzı bir şey verdi hoş vermese daha iyi olurdu öncesinde de alışveriş yapmıştım 325 TL'lik gibiydi o zamanki tutar o miktara bile hem deneme boy ürün hem küçük el kremi hem küçük bir maske deneme boy verilmişti diye hatırlıyorum bence Kütahya Sera AVM'deki kasaya bakan görevliniz her müşteriye bu şekilde mi yaklaşıyor bilemiyorum ama hali tavrı bu şekilde olmamalı bence sonrasında pişman da oldum alışveriş yaptığıma açıkçası Çünkü soruduğum sorulara bile ya cevap vermedi ya da anlaşılması güç ya da ben kendimi ifade edemiyormuşum gibi yaklaştı personelinin müşteriye yaklaşımı sıkıntılı.

18 Nisan 2024 11:37 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı numaranıza arama yapılacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 03:25

13 Temmuz 2023 00:59

28 Eylül 2023 20:32
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Mağazasında Hijyen Eksikliği Ve Personel Tutumu

05 Mayıs 2025 23:42