Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Ürün Ve Yves Rocher

05 Temmuz 2024 17:36

Annem Marmaris şubesinden alışveriş yaparken bir adet bez çanta alıyor ve bir hafta sonra kirlendiğinde, bez olduğu için yıkıyor ve çanta bayağı küçülüyor. Fişiyle beraber gittiği şubede, çantanın yıkanmaması gerektiği söylenmiş. Bakın dikkatinizi çekerim bez çanta yıkanmaz demişler! Bu arada çantanın hiçbir yerinde "yıkanmaz" bilgisi olmadığı gibi mağaza personeli de böyle bir bilgilendirme yapmıyor. Annem bez çantayı neden yıkayamayacağını öğrenmek istese de bir açıklama alamıyor. En son yetkili biri aranıyor ve kullanılmış / açılmış ürünlerin hiçbir şekilde değişmeyeceği bilgisi veriliyor. Şimdi Yves Rocher'in sattığı ürünlerin tabiatı gereği, bir ürünü açmadan kullanmadan bozuk ya da kusurlu olduğunu anlamak mümkün değil. Ancak bu bez çanta ve herkes bez çantayı yıkar. Annem konuyu çözemeyeceğini anlayınca, sadık bir Yves Rocher müşterisi olduğum için benim durumu anlatabileceğimi düşünüp müşteri hizmetlerini aramamı rica ediyor ve ben de tam olarak aynı cevapları alıyorum. Hiçbir uyarı yoksa yıkanmayacağını nereden bileceğim diyorum cevap yok, bez çanta neden yıkanmaz diyorum cevap yok, sizin ürünlerinizi kullanmadan kusurlu olduğunu nasıl anlayabiliriz diyorum ona da cevap yok. Sağ olsun şikayetimi ilgili birime iletecekmiş. Yanı Yves Rocher diyor ki "biz ürünü sadece satana kadar varız, herhangi bir problemde değişim prensibimiz yok der işin içinden çıkarız". Yıllardır alışveriş yaptığım bu firmanın, kendi kusurunu bu kadar komik bir şekilde örtbas etmeye çalışmasına hayret ettim.

05 Temmuz 2024 18:03 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Merve
Merve
06 Temmuz 2024 12:42

İyi günler Yves Rocher yetkilisi, burada yazdıklarımı aynen tekrarlayan bir mail atmışsınız ama bez çantanın neden yıkanmayacağına dair sebep yazmamışsınız. Bu konuyla ilgili herhangi bir sözlü ya da yazılı uyarı olmamasına dair de bir açıklama yok. Hala biz kusurlu ürünü görmezden geliriz tavrınız devam ediyor.

29 Şubat 2024 13:09
Betül sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 11:08
Yves Rocher Müşteri Memnuniyetsizliği Haksızlığı
Yves Rocher Müşteri Memnuniyetsizliği Haksızlığı
Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 12:27
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 08:42
Yves Rocher Markası Ayıplı Ürün Sattı
Ümran sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 13:42

Yves Rocher Kategorileri