Emel sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 02:18

Vestel sıcak-soğuk-ılık sebil aldık. Kurduğumuz andan itibaren çok kötü bir plastik kokusu var. 1 bardak su içmek bile mümkün değil. 10.000 TL para çöpe gitti. Trendyol'dan almıştım, satıcıya mesaj yazıyorum cevap yok. Vestel bu konuda bir şey yapmalı, böyle bir ürün olamaz. 'Sattık bitti' olmamalı. Yazık paramıza, çözüm istiyorum.

02 Aralık 2024 09:12 (Şikayetten 3 gün sonra)
Emel
Emel
09 Aralık 2024 14:37

Sorunuma çözüm bulunmadı cihaz resmen elimde kaldı Ambalajı yeni açılmış yanmış plastik kokusu var cihazdan çıkan suda ve değiştirmek ya da iade almak ikisini de yapmadılar Sıfır cihaz öyle duruyor Utanmadan bir de değişim bile yapamayacaklarını söylüyorlar Bir servis gönderdiler 2 genç arkadaş cihazın kapağını açıp su haznesine bile bakmadılar 2 tur attılar cihaz etrafında gittiler Daha benim sitemden çıkmadan telefonuma mesaj geldi Yetkili servisimiz adreste size ulaşamamıştır diye. Derhal aradım yok abla sen takılma o mesaja dediler Bu servis çalışanlarının raporuna göre mi sorun yok diyor Vestel markası Almayın arkadaşlar sorun çıkarsa elinizde kalır Kokuyor kesinlikle plastik kokuyor Vestel marka elektrikli su sebili 10.000TL çöpe gitti bu devirde helal olmasın Müşteri hizmetleri Servis hizmetleri vasatında altında Kesin çözerler demiştim hiç yakışmadı rezillik

Vestel Su Sebilinde Soğuk Su Sorunu Ve İade Sürecindeki Memnuniyetsizlik

Derya
04 Haziran 2025 13:44
vestel-su-sebilinde-soguk-su-sorunu-ve-iade-surecindeki-memnuniyetsizlik-2.jpg
vestel-su-sebilinde-soguk-su-sorunu-ve-iade-surecindeki-memnuniyetsizlik-1.jpg
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
11 Temmuz 2025 15:19
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
10 Haziran 2024 18:14
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Su Sebilinde Sürekli Soğuk Su Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Gökçe
29 Mayıs 2025 12:19
Vestel Su Sebilinde Sürekli Soğuk Su Sorunu Ve Çözüm Eksikliği
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
14 Temmuz 2023 02:54