Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Mix GO Parça Yok Mağduruz

16 Mayıs 2024 20:42
16 Mayıs 2024 10:24

Merhaba Vestel mix GO mavi blender setini kullanıyorum bıçak kavrama plastiği aşınarak bozuldu ama hiçbir şekilde yedek parça bulamıyorum. Bir servise sordum deli para istedi Ürünü çok severek kullanıyordum başka hiçbir sorunu bulunmamakta nasıl temin edebileceğimi bilmiyorum. Mağduruz Vestel Mix GO Blender Yedek Parça

17 Mayıs 2024 14:50 (Şikayetten 18 saat sonra)
06 Haziran 2024 15:42

Vestel küçük ev aletleri servis merkezince aranarak cihazımın tamir edilmek üzere istendi. Ve bende kargoladım. Ancak bor süre sonra geri aranarak " stoklarımızda bu ürününün yedek parçası ve yeni ürün yok dolaysıyla size çözüm bulamıyoruz, ancak yeni ürün stoklarınıza girer ise size indirimli ücreti karşılığında temin edebiliriz." Dendi Yani çözüm yok Ve en üzücü olanı koca Vestel Servis Merkezi stokta ürün yok derken mağazalarda bolca hatta ispatı ekte. Vestel var ise...? :(

06 Haziran 2024 15:44
Vestel Mix GO Parça Yok Mağduruz

Bu da Vestel'in yok dediği ürünün var olduğu ispatıdır ayıp... Bu dertler Vestel olur da neden olmasını

23 Haziran 2024 18:27

Evet Şikayetten bu yana 2 ay geçti dünya markası denen Vestel yok ortada almadan önce 1000 kere alternatif arayın çünkü yedek parçaları yok

Vestel Mix&GO Blender İçin Conta Sorunu Ve Parça Satışında Zorluk

Yasin
09 Mayıs 2025 11:12
Vestel Mix&GO Blender İçin Conta Sorunu Ve Parça Satışında Zorluk

Vestel Mix&GO Blender Sızdırmaz Conta Kırılması Ve Yedek Parça Talebi

06 Şubat 11:37
Vestel Mix&GO Blender Sızdırmaz Conta Kırılması Ve Yedek Parça Talebi
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Mix&GO Blender Conta Sorunu Ve Yedek Parça Bulamama Mağduriyeti

Fırat