Nur sonuçtan çok memnun

06 Nisan 2024 15:36
Nur'un Teşekkür Mesajı
“Şikayetim sonucu geri dönüş yapıldı. İnanılmaz ilgili davranıldı. Bundan sonra tek markam Vestel. En azından ürününün arkasında bir firma... Çok teşekkür ederim. Tüm çalışanlara”

22 Mart 2023'te Trendyol'dan aldığım Vestel retro bordo renkli kettle'i sadece elimle yıkadım ve ben dışında kimse kullanmadı. Herhangi bir darp veya hasar görmemesine rağmen yazısı tamamen döküldü, yüzeyindeki boya kendiliğinden çıktı. Tonlarca para verip karşılığının bu olması inanılmaz. Üstelik onu gözüm gibi korudum. Süngerin yumuşak kısmıyla temizledim. Keşke almasaydım diyorum. Üstelik eşim her gördüğünde 'Bu kadar paraya değer miydi? ' demesi daha da canımı sıkıyor.

08 Nisan 2024 15:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Nur
Nur
02 Mayıs 2024 21:50

Vestel Retro Su Isıtıcısında Marka Yazısı Düştü Ve Boya Çizildi, Çözüm Bekliyorum

Oktay
31 Ağustos 2025 00:44
vestel-retro-su-isiticisinda-marka-yazisi-dustu-ve-boya-cizildi-cozum-bekliyorum-2.pdf

Pelin
22 Aralık 2024 20:43
Habil sonuçtan hiç memnun değil

Habil
26 Nisan 2024 15:08