Havva sonucu yetersiz buldu

22 Mart 2024 19:03

Konumuz Vestel Solo fırın. Kasım ayında bulaşık makinesi alana yanında indirim olan kampanya ile Solo fırını almıştık, şimdiki yazdığım cihaz 4. Ve hala aynı sorun var. Sürekli getirip götürdüler ama bu kadar olmaz ki her cihazın mi sorunlu? Sıfır üründe nasıl böyle bir sorun olur? Bulaşıkta mesela sizin ürününüz ve olması gerektiği gibi çalışıyor. Artık bu kabul edilemez. Soruna gelince atacağım videoda çektim kapağın ön üst taraftan buhar kaynıyor veriyor. Dışarı elim yanıyor ocak düğmelerini tutana açana kadar buhardan. Ne yaptığından bir zevk alabiliyoruz, ne rahatlık hamur şefi programı arka kısmı komple yakıyor, normal program kurutuyor yemekleri. Söyleyin şimdi ne yapalım? Beşinci fırında böyle gelecek bu gidişle. Aldığımız, para verdiğimiz sıfır ürünün rahatlığını göremedik. Rahatsızlığını gördük.
Buna bir kesin çözüm bulunsun artık lütfen. Ben aldığım bu ürünü kaç gün kullanacağım? Yeni böyleyse sonu ne olacak. Şikayetim budur. Vestel markasını ilk kullanışımdı yerli olduğu ve kampanyası cazip olduğu için tercih etmiştim yanıldım.

22 Mart 2024 22:32
Vestel Kabusu Solo Fırın

Esas temel sorununuz şu Vestel olarak kapaklarda imalat hatası var resmen. Gelen bütün fırınlar aynı şekilde geldi. Aşağıda ekleyeceğim fotoğrafta bunu açıkça görebilirsiniz. Şimdiye kadar gördüğüm hiçbir fırında böyle bir sorun görmedim. Artık hatası olmayan gerçekten sıfır bir ürün istiyorum sizden sorunsuz lütfen. Resimdeki gibi değil sıfıra sıfır oturmalı bir fırının kapağı.

25 Mart 2024 11:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

28 Mart 2024 05:12

Geri dönüş sağlandı, servis gelip kontrol etti. Bulunan çözümüde sorun çözüldüğünde devamında paylaşacağım.

29 Mart 2024 20:08
Vestel Kabusu Solo Fırın

Vestel servis bugün gelip menteşeleri değiştirdi kapağın. Daha iyi kapanıyor. Ama kek ısısında bile düğmelere ısı vuruyor. Kek pişirme ile deneyime başladım. İlk paylaştığım yazıda kapak ve pişirme sorunlarından bahsetmiştim. En iyi pişiren altüst fan ve o bile yaktı daha kekin içi pişmeden. İkili kek pişirme deneyimimi 15_20 dakikalık safhada çektim. Paylaşıyorum. Ve yapacağım birkaç pişirme şeklini de paylaşacağım.

29 Mart 2024 22:00
Vestel Kabusu Solo Fırın

Öncelikle Şunu da söylemeden geçmek istemem en başından bugüne servis ve iletişim konusunda hep beş yıldız verdik teşekkürler. Buradaki amacım söylediğim ve yaşadığım sorunu sizlere görselli doğru bir şekilde anlatmaktır. Simdi poğaça yapıyorum ve umarım pişirmedeki sıkıntımı bu deneyim ile de doğru bir şekilde anlatabilmişimdir. Üst kısım hızlı ve orantısız pişiriyor alt kısım normal. Önceki videodan sonra kalıptaki kekin altta olmasına rağmen 150 derecede yarım saat devam ederek pişmiş fotoğrafınıda paylaşıyorum.

29 Mart 2024 22:53

Videoyu yüklendiği için tekrar koyuyorum

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
09 Ocak 2025 16:53

06 Ekim 2023 10:39
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Teknik Servis Para Alma Gayesi Ekibi Üslubu

13 Haziran 2024 02:13
Vestel Teknik Servis Para Alma Gayesi Ekibi Üslubu

Rabia
26 Şubat 2024 12:23
Vestel'den Asla Ürün Alma!
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
05 Eylül 2024 13:22