11 Ocak 2024 15:25

TurkNet'e Şubat 2023 tarihinde 10 aylık sabit fiyat fırsatından yararlanarak kampanyaya katıldım ve Temmuz ayında yurt dışına gideceğim için hizmetimi dondurdum. Bu sürede geri kalan 5 aylık hizmetin, dönüş yaptığımda devam edeceği söylendi. Ancak fiyat artışı olduğu için hizmetimi devam ettirmediler ve para iadesi yapacaklarını söylediler. Ocak 2024 tarihi itibarıyla hizmetim kullanıma açıldı ve Ocak ayı için 299,99 TL fatura çıkarıldı. Aynı zamanda 12 ay sabit fiyat fırsatı kampanyasından yararlanmak için 3.358,80 TL'lik ödeme yaptım; yani tek seferde toplam 3.658,70 TL'lik kredi kartımdan ödeme gerçekleştirdim. Bunun sonucunda online işlemler kısmını kontrol ettiğimde, Ocak ayına ait faturamın ödenmediği ve 12 aylık sabit fiyat kampanyasından yararlanmadığım görünmekte. Bunun için destek kaydı açtım ve müşteri hizmetlerini aradım; ödeme yapılmadığını, bunun için dekont göstermem gerektiğini söylediler. Bankadan provizyon numarası aldım ve yetkililere ulaştırdım; ancak hâlen geri dönüş yapılmadı. TurkNet web sayfasındaki online işlemlerden kontrol ettiğimde ise, 20.11.2023-20.11.2024 tarihleri arasında 12 ay sabit fiyat kampanyasından yararlandığım görünüyor. Oysaki benim işlem yaptığım tarih 9 Ocak 2024. Neye dayanarak 2 ay geriden başlatılıyor ve Ocak 2024 ayı içinde 299,99 TL'lik fatura çıkarılıyor? İlk 10 aylık 1.999,90 TL'lik kampanyadan kalan 5 aylık hizmetimin geri iadesini ivedilikle tarafıma ödenmesini istiyorum ve 9 Ocak 2024 tarihinde yapmış olduğum 3.658,70 TL'lik ödemenin derhal düzeltilmesini talep ediyorum. Müşteri hizmetleri umursamadan 'bekleyin' deyip telefonu kapatıyorlar. Mağduriyetim giderilmediği takdirde yasal yollara başvuracağım.

profile profile

Murat
Murat

Aynı sorunu yaşıyorum. Ben de bugün 12 ayı peşin ödedim ve : " Sabit Fiyat Süresi 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı Kampanyasından 20.11.2023 - 20.11.2024 tarihleri arasında faydalanacaksınız." yazısıyla karşılaşıyorum. Yahu TurkNet'e 2 gün önce geçtim zaten. 20 Kasım 2023 ne alaka? Sorunun çözülmesini rica ediyorum.

turknet-odedigim-faturalar-ve-kampanyalar-odenmedi-gorunuyor-1.jpg

Cennet sonuçtan hiç memnun değil

Cennet
01 Mart 2024 14:42

05 Şubat 2024 15:27
TurkNet Mağdur Etti. (12 Ay Sabit Fiyat Kampanyası Hakkında)
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 13:02

TurkNet Kategorileri