Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 14:21

TurkNet pişmanlıktır. Aboneliğimi sonlandırdığımı 25 Ağustos 2023 tarihinde TurkNet'e ilettim. Modem ve ekipmanları da 27 Ağustos 2023 tarihinde anlaşmalı olduğunuz Aras Kargo ile tarafınıza ilettim ve kargo takip numarasından takip ettiğimde teslim edildiği görünüyor.
Buna rağmen 4 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen modem ücretini tarafıma yansıtıp, 21 gün içinde ödenmediği takdirde hukuki süreç başlayacağınızı söylüyorsunuz. Müşteri temsilcileriniz sürekli yalan söylüyor öncesinde modem seri numarası uyuşmuyor dendi şimdilerde de kargo bize ulaşmadı deniyor. Trajikomik. Benden 1 kuruş alacağınız olmamasına rağmen 950 TL modem ücreti ve 25 TL ( her gün kendilerince ekleyerek yasal faiz işletip yansıtıyorlar ) faizini ekleyip tarafıma yaklaşık 1.000 TL borç çıkartıyorsunuz. Kendinizce de problemi çözmeyip çözeceğiz deyip geçiştiriyorsunuz. 3 tane destek kaydım mevcut üçünde de aynı cevapları veriyorlar, bekletiyorlar. İstediğinizi yapın, kargo takip numarası ve ödediğim tüm dekontlar mevcut. Gerekli düzeltmeyi acilen yapınız. Aksi takdirde ben size karşı dava açacağım. TurkNet pişmanlıktır. Bu da böyle bilinsin, ulaşılamayan bir çağrı merkezi ve abonelik sonlandırmakta müşteri mağduriyeti konusunda sizin gibi bir firma görmedim. Bütün görselleri ek'te paylaşıyorum.

Aykut
06 Aralık 2023 10:30
Hakan sonucu yetersiz buldu

Hakan
01 Kasım 2023 23:05
TurkNet İletişim Hizmetleri Modem Ücreti
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
03 Ağustos 2023 12:04