Özlem sonuçtan çok memnun

Trendyol'un Müşteri Memnuniyetsizliği!

Trendyol'un Müşteri Memnuniyetsizliği!
Özlem
03 Ağustos 2023 14:03

Trendyol'dan Ecza firmasından iki ader Clasy marka krem aldım. Ürün köyde olduğum için Aras Kargo şubesine gönderildi. Almaya gittiğimde şubeden çıkmadan kontrol etmek istedim. Kontrol sağladığımda ürünün üzerine bir şey konulduğunu ve iki ürünün de mahvolmuş şekilde ezik olduğunu gördüm. Kargo firmasına tutanak tutmak istediğimi belirttim. Kargo da sıvı ürünlerde tazmin olmuyor bu yüzden tutamayacağını belirtti. Ben de o zaman ürünü teslim almayacağımı söyledim, onlar da almazsanız bu ürünü şubede bekletir iade zamanı gelince geri göndeririz dedi. Çıktığımda da Trendyol'a kusurlu ürün başvurusunda bulundum, firmaya yazdım ama hiçbir şekilde kimseden dönüş alamadım. Trendyol çağrı merkezini de aradım 1 gün geçmeden talep açamadıklarını ilettiler. Böyle bir saçmalık olamaz, mağduriyetimi asla gidermediler. Müşteri memnuniyetine verdikleri değer bu kadar. Aman ha Trendyol'dan kırılacak veya dökülecek ürün sipariş etmeyin. Çünkü arkasında ne kargo duruyor ne Trendyol! Olan benim parama oldu, paramı da iade etmiyorlar, yardımcı da olmuyorlar. Böyle büyük firmaya gerçekten yakıştıramadım. Neden sipariş vermemem gerektiğini her seferinde bana hatırlattığınız. İçin teşekkür ederim Trendyol!

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 14:04

02 Ekim 2024 16:50
Trendyol Ve Sürat Kargo Mağduriyeti
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Kargom Teslim Edilmedi, Yanlış Bilgi Verildi Ve Ücret İadem Yapılmıyor

02 Eylül 2025 15:28
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
06 Kasım 2023 08:19
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Kayboldu, Fiyat Arttı, Destek Alamadım

31 Temmuz 2025 14:06