Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Yüzünden Mağdur Oluyorum

Oğuzhan
05 Haziran 2024 15:41

Trendyol üzerinden SHD Bilişim Elektronik'ten Logitech G29 + shifter satın aldım. Ürün geldiğinde güvenlik bantları açıktı ama onu çok önemsemeyip ürünü taktım ve yaklaşık 1-1.30 saat sonra ürünün arızalı olduğunu anladım, kaldırıp kutusuna koydum. Değişim için, aldıktan 2 gün sonra gönderdim ve satıcı 'Ürünün bir şeyi yok, iadesi olacak, paranız hesaba yatacak. Güvenlik bantları açılmış, ondan iade ediyorsunuz, arızalı diyorsunuz.' diyerek beni 1 gündür bekletiyor (iade işlemini onaylamak için 2 günleri olduğundan sonuna kadar kullanıyor tabii). Yani ürünü açarken videoya çekmiş olmasam, ürünün arızalı olduğunu bile kabul etmeyip Logitech destek ve servisinin arızalı dediği ürünü bana geri göndereceklerdi. Buraya kadar sorun yok ama stoklarından değişim talep etmeme rağmen zorla para iadesi yapılacağı söyleniyor. Ben alırken 12.700-12.800 TL arasına çok rahat bulunacak ürün şimdi 13.500-13.600 TL fiyat aralığında. Burada benim 800 TL civarı bir zararım var ve Trendyol sağ olsun hiç yardımcı olmuyor. Elektronik bir şey aldığınızda kutuyu açarken videoya çekin, yoksa Trendyol iade kabul etmiyor. Not: Tüm sesler arızalı olmayan direksiyondan geliyor, odamda bir hayvan yok.

27 Eylül 2023 18:08

06 Aralık 2023 17:05
Trendyol Darbeli Ve İade Ürününü Değiştirmiyorlar
Cigdem sonuçtan hiç memnun değil

Cigdem
13 Ocak 2024 00:19
Trendyol Müşterilerinin Arkasında Durmuyor, Mağdurum

Aykhan
06 Ekim 2023 17:26
Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 21:42

Trendyol Kategorileri