Meryem sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 03:37

9421265203 numaralı siparişim Trendyol'da Misyon AVM Sakarya satıcısından aldığım Mayygo Lokal Yeni Nesil Robot Yağmurlama Tepe Duş Başlığı Seti aldım. Paket hem özensiz paketlenmişti hem de hasarlıydı. Ayrıca ürünün kırık parçası vardı. İçinde herhangi bir belge de yoktu; ne garanti belgesi ne de kurulum ve kullanım kılavuzu. İade talebi oluşturdum, satıcı aradı ve yenisini gönderelim, iade etmeyin dedi. Tamam dedim ama yine aynı parça kırık geldi. İade talebi oluşturunca tekrar aradılar ve ürünü olduğu gibi kabul etmemi istediler. İlkinde kırık olduğunu kabul ettikleri parçanın kırık olmadığını ve öyle üretildiğini iddia ettiler ve ürünü kabul etmeyeceklerini söylediler. Ben ürünü iade ettim, geldiği gün iade işlemini başlattım ve gönderdim. Ürünü inceleme adı altında bir ay beklettikten sonra kullanılmış diye iadeyi reddettiler. Satıcının kötü niyetli olduğu aşikar. Trendyol da iade işlemi sürecinde resim çektiğim ve ürünün durumunu belirttiğim halde satıcının beyanını esas alıp benim beyanımı göz ardı etmiştir. Bu yanlışın düzeltilmesini ve iade işleminin gerçekleştirilmesini arz ediyorum. Ayrıca Tüketici Mahkemesi heyetine de müracaat ettiğimi bildiririm.

29 Eylül 2024 05:18

Benimle iletişime geçen olmadı ürünü kargoya vermişler ama ürünü kabul etmeyeceğim bilginize Trendyol Haksız kazanç sağlamaya çalışan ve kusurlu ürünü kabul etmeye zorlayan satıcınızı korudunuz Bu tur saçmalıklara Meydan verdiğiniz için Yazıklar olsun sizin gibi severek alışveriş yaptığım bir platformdan bir daha alışveriş yapmama kararı aldım

16 Ekim 2024 19:28
Trendyol Ve Trendyol Satıcısı Misyon AVM Kotu Niyetli İade Reddi

Ürünü kargodan kabul etmediğim için geri gitti ama Trendyol'dan tekrar bana geri gönderdiler Ürünü almamı ve resimlerini çekmemi ancak o şekilde iade işlemini gerçekleştirebileceklerini söylediler bende ürün gelir gelmez resimlerini çektim ve gönderdim inatla iadeyi reddediyorlar kullanılmış olduğunu iddia ediyorlar paketli ürünler nasıl kullanılmış oluyor  Ürünün faturasını istiyorum inatla iletildi diyorlar ama göndermiyorlar ortada fatura yok aldığım tüm ürünlerin faturasını görüntülüyorum ama bu ürünün faturasına ulaşmak imkansız istiyorum göndermiyorlar Anlaşılan burada başka oyunlar dönüyor aklımda deli sorular Bu kadar kalitesiz ürünler ve faturasız satışı nasıl yapılıyor neden faturası yok niye zorla Ürünü kabul ettiriyorlar Hakkımı helal etmiyorum

16 Ekim 2024 19:35

Resimleri paylaşıyorum

Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Üzerinden Aldığım Duş Seti Hayal Kırıklığına Uğrattı

15 Mart 2025 22:56
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

Şenay
22 Şubat 2025 13:06
Bozuk Ürün İadesinde Karşılaşılan Sorunlar
Bozuk Ürün İadesinde Karşılaşılan Sorunlar
bozuk-urun-iadesinde-karsilasilan-sorunlar-3.pdf
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
03 Eylül 2023 17:49