Nagihan sonuçtan memnun

Trendyol Ürün Teslim Edildi Görünüyor Ancak Teslim Edilmedi

Trendyol Ürün Teslim Edildi Görünüyor Ancak Teslim Edilmedi
Nagihan
27 Kasım 2023 13:35

Trendyol'dan 08 Kasım'da 2993771877 teslimat numaralı bir ürün sipariş ettim. Ürün, kargo şirketine teslim edilmiş; ancak hiç yola çıkmadı. Ürünün 16 Kasım'a kadar bana teslim edilmesi gerekirken teslim edilmedi. Bunun üzerine Trendyol canlı destek ekibine bilgi verip talep oluşturdum. 20 Kasım'da ürünün bana teslim edildiğine dair bir bildirim aldım. Aynı gün Trendyol beni arayarak ürünün teslim edilip edilmediğini sordu. Ben de teslim edilmediğini belirttim ve yine talep oluşturdum. 'Size dönüş yapacağız' dediler. 24 Kasım'a kadar herhangi bir dönüş olmadı. Canlı destekten tekrar yazdım ve yine talep oluşturdum. 25 Kasım'da Trendyol bana e-posta göndererek, ürünün T.C. kimlik numaram ile teslim edilmiş göründüğünü, bu sebeple kargo şirketiyle iletişime geçmem gerektiğini yazdı. Trendyol destek ekibine tekrar ürünün bana teslim edilmediğini yazdım; ancak ürün T.C. kimlik numaramla teslim edildiği için hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Yardımcı olmadılar. Ürün, Horoz Lojistik ile gelecekti. Kargo şirketini aradım ve ürünün oraya hiç teslim edilmediğini öğrendim. Ürün hiç kargoya verilmemiş, uzun süre teslim edilmediği için de ürünün kaydı silinmiş. Tekrar Trendyol ekibine yazdım ve bana yeniden talep oluşturup beklememi söylediler. Ürün ortada yok, nerede olduğu belli değil. Trendyol da ürünün nerede olduğunu doğru düzgün araştırmadan 'Size teslim edilmiş, bir şey yapamayız' dediler. Ürün kayıp mı, başına bir şey mi geldi bilmiyorum; ama artık ürünü istemiyorum. Bu kadar zaman kaybı ve uğraşın sonucunda sadece paramın iade edilmesini istiyorum. Trendyol şirketiyle ilk kez sorun yaşadım ve sorunlara çözüm üretemediklerini öğrenmiş oldum.

27 Kasım 2023 12:46
Trendyol Asla Müşterisine Sahip Çıkmıyor
Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Mihriban
11 Kasım 2024 19:44

04 Kasım 2024 08:57

Coşar
07 Ocak 2025 15:20
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
04 Aralık 2024 18:34