06 Şubat 2024 05:59

İşe ihtiyaç duydum. İnternette Trendyol AVM online para kazanma vaadiyle bir siteye girdim. Trendyol dediğim için güvenilir olduğunu düşündüm ve paraya da ihtiyacım vardı. Para kazanma umuduyla giriş yaptım ancak mevcut paramı kaybettim. Önce 100 TL yatırdım, sonra 390 TL ve en son 560 TL yatırdım. Benden en son 22000 yatırmamı istediler. Bende o kadar para olsa, orada ne işim var diye düşündüm. Görev, sipariş gibi kavramlarla bana güven verdiler ancak sonuçta paramı kaybettim. Lütfen bana yardım edin. İnsanlardan borç almaya yönlendirip üstelik görevleri yapmayıp şikayet etmek istediğimi söylediğimde beni tehdit ettiler. Lütfen yardım edin.

profile profile profile

Yorumlar (22)

Büşra
Büşra

Bana ulaşabilir misiniz

Hakan
Hakan

Bun de aynı mağduriyeti yaşıyorum 80 bin tl param gitti geri Almanın bir yolu yok mu ya

Vıp 3ü tamamladınızmı?

Samet

Ben vip3 teyim ve1 aşama kaldı Bu aşamadan sonra paranı çekebilirsin diyor doğrumu

Firdevs

Tamamlanmıyor sürekli yeni görev atıyorlar bu son görev deyip deyip daha yüksek meblağlar talep ediyorlar en son para yok deyince de kredi çekin diyorlar

Nur
Nur

Benimde param gitti maç ettiler borç aldım hastayım çalışamıyorum kira mı ödeyemiyorum kalkıp borç aldım paranı çekmek için 5600 transfer parası vereceksiniz dedi onura yeter ki versinler dedim ama yok. Savcılığa gdecem IBAN attığımız hesaplar şikayet et bulunacağım

Burcu

Aynı şey bugün benimde başıma geldi. Nasıl bir yol izlemeliyiz acaba. Bununla alakalı şikayet ederek çözüm bulan oldu mu?

Aleyna
Aleyna

Ya ben de az önce devam etmek istemediğimi söyledim. Ve ayrıldım ilk görevi yerine getirdim paramı çektim ve çıktım peki o açtırdıkları hesabı nasıl kapatacağız oradan bir şeyler yapabilirler mi

Aycan
Aycan

İyi yapmışsın hiçbir şey yapamazlar engele onları

Tuğçe

Paranızı alabildiniz mi ben de aynı platformdan mağdur oldum

Erdinc
Erdinc

Alamayız devlet te ortak bunlarla

Şener
Şener

Bende Trendyol AVM sitesinden şikayetçiyim. Satış yapacaksınız dediler. Önce 170 yatırdım. 300 lira verdiler. Sonra 1740 yatırdım 3390 verdiler. Parayı çekmem için son görev dediler. 3390 yatırdım 4 görev verildi. 3 tanesinj yaptım son görev 7000 olunca çekilmek istedim izin vermediler. Son görev olmadan çekim olmaz dediler. Bende toplam 5850 ye soğuk su içtim. Simdi karakoldan geldim şikayet ettim. Erdal gökçe. Pelin ve belgin den sijayetci oldum.

Gökhan
Gökhan

Tek çatı altında birleşerek ses olalım ben de aynı 128 milyar

Burcu

Bugün bende aynı problem ile karşılaştım arkadaşım şikayet edince bir çözüm bulabildiniz mi acaba

Hüsne
Hüsne

Paran olmadığın için alamadın değil mi

Cidem

Aynı olay başımada geldi son görevi yapmamı istediler cesaret edemedim son görevi yapan oldu mu arkadaşlar bilgi verebilir misiniz TSK

Şikayetiniz işe yaradımı acaba

Sevim
Sevim

Çok sıkışığım için girdim bana başta güvence verdiler her seferinde para yatırma mi istedi her seferinde son görev son görev dedi en sonda 7500 ödememi istedi zaten 7000 yakın param gitti paramı geri istiyorum kadına söylüyorum bana dediği şey hazır olduğunda iletişime geç

Cidem

Bu mu site arkadaşlar bende mağdurum son görevi yapamadım gerçek şirketimi acaba

Maksat
Maksat

Trendyol AVM den bende şikayet edeceğim onlar vermeli siparişleri 3 tene olsa ya 6 tene olsun kendileri 6dan fazla olabilmez deyip söyledi bana olsa 10 tene verdiler kendileri de namustan geçerin deyip söz verdiler her kere bu son diyor şikayet etsende onlar ol namustan geçen kişini 43bin ceza verip İşten çıkardık diyor söylediler şirketin sorumlusu kişi varmış ona bağladılar beni oda insan gibi konuşmada bilmiyor sorumlu kişi evran uçak bilmedik kim bu sorumlu kendilerinin fazla verdik siparişleri bitirmeli olur diyor adam 4 tene siparişi fazla verdiniz deyip yardım istep geldim diye sözle olmaz diyor sorumlu evran uçak söyledi şikayetçi yinede aynısını yapmalı kendileri para almalı haramlık bile bu sorumlu kişi olsa bakmak istemiyor bana yardim eder misiniz şirket şimdi benim 97.500 tele paramı dondurup koydular yardim eder misiniz

Alabildiniz mi paranızı benim de 88.000 TL gitti ve alamadım paramı

Cihad