İlker sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Servis Süresi Geçince Analize Alınış Tarihini Değiştirdi

İlker
06 Şubat 2024 12:08

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge ürünümü, satıcısı Trendyol olduğu için güvenerek satın aldım. Ürün bozulunca servise gönderdim. Ürün, 6 Ocak tarihinde Trendyol'a ulaştı ve sistemde 'inceleniyor' olarak gözükmeye başladı. 29 Ocak tarihinde müşteri hizmetlerine durumu sorduğumda, henüz 15 iş günü dolmadığı ve sonuçlanmadığı belirtildi. Bunun üzerine 29 Ocak tarihinde tekrar bir talep oluşturuldu. 5 Şubat tarihinde 21 iş günü dolmuştu ve müşteri hizmetlerine bağlanarak durumu sorduğumda, servis sürecinin biraz geciktiği ve en kısa sürede sonuçlanacağı söylendi. 6 Şubat tarihinde tekrar müşteri hizmetlerine bağlandım. İlk bağlandığım müşteri temsilcisi, ürünün benim için sonradan iletilen talebe istinaden 29 Ocak tarihinde analize alındığını söyledi. Durumu açıklamaya çalışırken bir anda farklı bir müşteri temsilcisine aktarıldım. Bu kişi ise ürünün 24 Ocak tarihinde analize alındığını ve henüz 21 iş günü dolmadığını ifade etti. Ben, haklı olduğumu ve diğer iki müşteri temsilcisinin 6 Ocak tarihini baz aldığını ısrarla söyledim. Sonrasında o da ürünün tekrar analize alındığını belirtti. 'Böyle bir durum varsa neden 24 Ocak tarihini baz alıyorsunuz?' diye sorduğumda ise sürekli 'Sistemlerimizde bu şekilde gözüküyor.' cevabını aldım. Ürünün servis süresi geçtiği için yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Trendyol müşteri hizmetleri, destek kayıtlarının hepsini inceleyebilir.

Özlem
04 Aralık 2024 14:13
Roborock Süpürge İade Sürecinde Mağduriyet
Roborock Süpürge İade Sürecinde Mağduriyet
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 18:30

Gönül