Seher sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 12:07

Bu firmadan asla alışveriş etmemelisiniz. Trendyol'dan aldığım mayo ürününün jelatinin açarsanız iade kabul olmaz yazıyordu. Bunu Trendyol asistana yazıp ilettim böyle olursa nasıl deneyeceğim diye? Hijyen bandı ürün içeriğinde olur paketinde değil. Bu parfüm, krem gibi tükenebilen bir ürün değilken neden jelatinde açılamaz etiketi? Mağazalarda kıyafet mayo denemiyor muyuz? Yapacak bir şey yok dedik satıcının tercihi o halde 1700 TL verdiğim ürün bedenime olmazsa paramdan olmamak için ürünü açmadan kumaşına dahi dokunmadan iade ettim. Zaten görselde görünmeyen pulları vardı omzunda şeffaf poşette görülüyordu istemediğim için iadeyi gönderdim. Daha önce de bu tarz bir sorun yaşamadığım için mayoda video foto kaydı almadım kargoyu teslim ederken. Ama Allah'tan şubede kargo poşetine koyduğun için videosu mevcut. Sonra incelemedeyken ürünü deneyemediğim için düşük puanlı yorum yaptım aynı gün birkaç saat sonrasında iade reddedildi. Sebep hijyen etiketi bozulmasıymış. Açmadığım pakette ne bozulması? Trendyol'a yazdım sonra talep açmanız gerekli dediler. İadeyi bekleyecekmişim. İade bana geri döndü önce iade paketini kapıda görevlinin önünde açtım ki ürün jelatinsiz çıktı poşeti bile yoktu videoya çektim ve hemen geri verdim sonra ty desteğe yazdım bu benim gönderdiğim gibi değil ben böyle göndermedim. Sonra Trendyol destek ürünü almamı söylediği için kargoya gidip şubeden ürünü aldım. Sonra talep açacağız dediler bu sırada satıcıyı aradım telefonda sürekli hijyen mahkemelerden bahsettiler, derslerine çalışmışlar ama kendilerine dokunmadığım ürün için dokundu iddia etmesinden ötürü neyin hijyeninden bahsettim sözlü münakaşadan sonra sizi arayacağım dediler 1 saat sonra arayıp iadeyi kabul edeceğiz Trendyol'a söyleyin dediler. Söyledim ama destek ekibi bana talepsiz olmaz dedi talebi de bana gelen ürün fotoğraflarıyla açtırdı. Bunun saçma olduğunu iddia eden onlar onlardan video almalısınız paketimi açarken dedim. Bana gelen ürün hijyen etiketi katlanmış ve paketsiz. Bunu neden istiyorsunuz ve yanlış talep açmayın sadece iade kodu verin diye uyardım. Şikayetimin devamını görsele ekledim.

18 Temmuz 2024 10:49

Trendyol mağazası İnci online dan aldığım ürünü, paketi açılırsa iade olmaz dedikleri için ben de riske atmayarak paketi açmadan alternatifim olduğu için iade ettim. Bu sebeple de olumsuz yorum yazdığım günün birkaç saat sonrası hijyen etiketini bozduğum iddiasıyla ürünümün iadesi reddedildi. Bana ürünü etiketi bozulmuş ve paketsiz bir şekilde tekrar kargoladılar. Firmayı aradım kavga çıkardım, kendileri alışmış dillerinde hijyen kuralları vs. Kanun. Neyin kanunu? Ben hijyenini bozmadım siz bozup yollamışsınız bana kanundan bahsedemezsiniz. 1 saat sonra arayacağız diyerek kapadık sonra arayıp gerekçe söylemeden iadeyi kabul edeceklerini söylediler, Trendyol a iletin dediler. Trendyol destek e bunu ilettim ancak biz satıcıyla aranız dakini bilemeyiz diyerek bana iade gelen ürün fotoğraflarıyla talep açtılar. Bu talebin yanlış anlaşılacağını bu gelen ürünü benim böyle göndermediğimi ilettim. Bana gelen ürün fotoğrafı ispat değildir asıl ispat Kalite kontrol sırasında gelen kargomun açılırken ki videosu olabilir bunu ilettim (görsel değil video ve açılırken!. Ne mi oldu dersiniz? Bana hiçbir açıklama yapmadan, delil göstermeden satıcı beyanı ve görselleri var deyip Trendyol konuyu kapattı (nasıl bir kontrol ekibi var ki böyle bir hata yapabiliyor? ) satıcı da numaramı engelledi. Ucuza elinde kalan ürünü 1790 TL verip aldığım için para iadesini yapmak istemedi. Bu yüzden paketsiz etiketi bozuk ürünü benim yaptığımı iddia ederek bana gönderdi. Trendyol'a ne kadar söylediysem da beni asla dinlemediler. Yazan her destek görevlisi ve beni arayan kişi bizim yapacak bir şeyimiz yok reddedilmiş deyip örtbas ettiler. Satıcıyla ilgili şikayetleri okusaydım almazdım. Bir çok kişi aynı sorunu yaşamış bunu ilettiğimde kendilerine hijyen ürünlerinde böyle şeyler çok oluyor deyip geçiştirdiler.

18 Temmuz 2024 10:45

Gelişme olmadı.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 19:00
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
28 Temmuz 2024 00:55

Tuğba
13 Şubat 2025 10:54
Emel sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 19:24
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 12:42
Trendyol Medipek Firmasi Ürün İade Problemi