Pınar
10 Eylül 2024 15:52

Merhaba, Trendyol'dan Vitamer marka şarjlı blender aldım. Şarj etmiyordu. Garanti süresi geçtiği için kutuda yazılı Interkom Bilişim Şirketi ile iletişime geçtim, ürünün seri numarası sorgusunu yaptıklarını ve ürünün kendilerine ait olmadığını beyan ettiler. Ben de bunun üzerine ithalatçı firması Namütenahi Bilişim Firması'ndan H***** Hanım'ı aradım, servisle görüşün dedi. Tekrar servisi aradım, B**** Hanım ısrarla kendilerine ait olmadığını iletiyor, velhasıl ürünü kargo ücreti bana ait olarak gönderin dediler. 16 Ağustos'ta 150 TL civarında bir ödeme ile firmaya gönderdim. 16 Ağustos tarihinde sonrasında 10 gün önce tekrar aradım firmayı, ürün geldi ama teknik bilgi yok dediler. 10.09.2024 bugünde tarafıma ürünü kargo etmişler, 100 TL de kargo ücretli ödemeyi ben yaptım. Yine tamir ettiklerini düşündüm. Sonuç; ekonomik onarım mümkün değil, kullanıcı bilgisi yanlış. Telefonda tekrar servisi aradım, ilgili B**** Hanım, bağıra çağıra yanlış numara verdiğimi iddia ediyor, garantisi olmadığı için 4700 TL'ye yapılır diyor. Halbuki sonuç kağıdında anlamını bilmediğim ekonomik onarımı mümkün değil yazıp bana fiyat iletiyorlar. Bu kadar kötü bir anlayış görmedim. Boşuna da bana kargo ücreti ödettiler. Ayrıca telefon numaralarım doğru olmasına rağmen yanlış ya da aradık açmadınız diyorlar. Yetkili kişi ile de görüştürmediler. Size aynı cevabı verecek dediler. Telefondaki B**** Hanım. Bu konuyu ithalatçı firma Namütenahi Bilişim İnşaat Anonim AŞ Firması'ndan H***** Hanım'a da ilettim, kendileri ithalatçı olduklarını, servis kısmı ile ilgilenmediklerini söylediler.

Nebiye sonuçtan hiç memnun değil

Nebiye
04 Kasım 2024 17:11
Sinbo Blender Seti: İletişim Ve İade Sorunları
Piril sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 12:53

17 Nisan 2025 13:08

28 Ağustos 2023 14:44
Trendyol Bozuk Ve Tamir Görmüş Ürün İçin Bile 21 Gün Bekletiyor
Halime sonuçtan hiç memnun değil

Halime
22 Ağustos 2024 13:53