TEB Kredi Kartım Ve Ama Yok Diye Hata Veriyor

Gülçaray
28 Haziran 2024 19:27

TEB kredi kartı borcumu ödedikten sonra mobil bankacılıkta kartınız bulunmamaktadır diye hata alıyorum ama kartım var, işlem için uygun kayıt bulunmamaktadır diyor. ATM ye taktığımda kartı gözüküyor. 3927 ile biten kartımda yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Ödeme yapmadan önce böyle bir hata almıyordum. Lütfen yardımcı olun.

05 Temmuz 2024 09:34

TEB borcum olmamasına rağmen hesabımdaki ve kredi kartımdaki blokeyi kaldırmıyor. Ne yapmam gerekiyor anlamıyorum. Gecikmede borcum yok, ödedim, lütfen sonu 3927 olan kredi kartımdaki ve hesabımdaki blokeyi kaldırır mısınız? 26 bin tl para yatırdım karta kullanamıyorum, lütfen bu mağduriyeti düzeltin.

30 Haziran 2024 11:44

TEB kredi kartı borcumu ödememe rağmen kartıma bloke koydu ve bu konu hakkında bir mesaj bile gelmedi. Kartımın asgari tutarını 26.500₺ olarak ödedim ama kullanamıyorum gerçekten çok mağdur oldum. 3927 ile biten kartımın blokesinin kaldırılmasını ve bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Ek hesabımda gecikme vardı gecikme tutarını ödedim ama hesabımdaki blokede kalkmıyor. Başka bankalarda ertesi sabah hemen blokeler kalkıyorken siz neden mağdur ediyorsunuz anlamış değilim. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

30 Haziran 2024 05:35

29 Haziran 2024 11:01

TEB kredi kartı borcum sadece 4 gün gecikti ve kartıma bloke koydu, ödemeyi yapmış olmama rağmen bloke kalkmadı. Ek hesabımda da ödemeyi yapmış olmama rağmen bloke gözüküyor. Ek hesabımdaki ve 3927 ile biten kartımdaki blokenin kaldırılmasını talep ediyorum. Bu mağduriyet giderilirse çok sevinirim.

28 Haziran 2024 19:38 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Burak
Burak

Merhaba benzer bir durum bende de var. Sizin sorununuz çözüldü mü?

Deniz
09 Nisan 2024 09:40
TEB Hesaba Yatmayan Para

TEB'in Mobil Bankacılık Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

16 Ekim 2024 17:17
TEB'in Mobil Bankacılık Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Gülçaray sonuçtan hiç memnun değil

Mobil Bankacılıkta Yeniden Yapılandırma Seçeneği Çalışmıyor

Gülçaray