TEB'in Mobil Bankacılık Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

TEB'in Mobil Bankacılık Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
16 Ekim 2024 17:17

TEB kapalı kredi kartımın borcunu TEB mobil bankacılıktan 4 aydır öderken son 2 aydır karşıma "işlem için uygun kayıt bulunmamaktadır" uyarısı çıkmakta. Bu bankanın saçmalıklarından sıkıldım artık. Her ay başka bir problemle karşılaşıyorum. Tüm ürünlerimi kapattım. Kart borcumu da ödedikten sonra kapısının önünden dahi geçmem. İnsanı bu kadar yoran başka banka görmedim ömrümde. Müşteri hizmetlerini arıyorum kapalı olan kartın şifresini tuşlayın diyorlar bu kadar saçmalık olamaz. Şubeye gidin diyorlar. Ortaçağdan kalma kafa yapısına bakar mısınız hala şubeye gidecekmişim. Diğer bankalar telefona mobile kod gönderip güvenlik adımı geçiriyor. Siz hala taş devri uygulamaları ile devam ediyorsunuz. Sizin beceriksizliğiniz yüzünden 2 aydır kredi notum düşüyor. Kredi notumu düzeltmezseniz bedelini ödeteceğim size. Ayrıca bu banka her ay ekstrenin son ödeme tarihini kafasına göre değiştiriyor. Kapısından dahi geçmeyin bu saçma bankanın. 2 gündür 50 tane kayıt bıraktım bir kez dönüş yapan olmadı.

16 Ekim 2024 17:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

TEB Bankası'nda Erişim Engeli Ve Kart Sorunu

Ahmet
26 Şubat 2025 15:50

CepteTeb Uygulaması Sürekli Hata Veriyor Ve Şubeye Gitmeye Zorluyor

Hakan
15 Temmuz 2025 14:11

Caner
13 Mayıs 2024 13:11
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
21 Kasım 2024 12:04
TEB Kredi Kartı Ekstre Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çilesi
İsmihan sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Bilgileri Eksik Ve Kart İptalinde Haksız Ceza Uygulaması

İsmihan