Okan sonuçtan hiç memnun değil

TEB Hesabıma Başkaları Giriş Yapıyor

TEB Hesabıma Başkaları Giriş Yapıyor
23 Temmuz 2024 09:03

Selamlar, TEB kurumsal internet hesabıma giriş yapacaktım, 'Hesabınıza başka cihazdan giriş yapıldı' diye hata veriyor. Ekran fotoğrafını da çektim, ektedir. Hesabıma sadece resmi telefonumla giriş yapıyorum. Tarayıcı veya başka cihazda giriş yapmadım. Hesabıma başkaları giriş yapıyor, neden onay mesajı gelmiyor, bildirim gelmiyor? Nasıl bu şekilde güvenlik açığınız olur? Şikayetvar sitesine baktım, yüzlerce aynı şikayet var, herkesin hesabından, kartından bilgisi haricinde paralar çekilmiş. Benim banka hesabıma kim veya kimler, hangi ID no, IP no, nereden, hangi ülkeden giriş yapmış, dijital ayak izinden tespit edilip tarafımın bilgilendirilmesini ve bu güvenlik zafiyetinin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

23 Temmuz 2024 09:48 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

25 Temmuz 2024 10:30
teb-hesabima-baskalari-giris-yapiyor-1.jpg

TEB bankası kurumsal hesabıma başkaları giriş yapıyor. Bu konu hakkında talepte bulundum. Güvenlik açığını kapatın diye hiçbir dönüş olmadı. Üstelik sikayetvar sitesinde de yüzlerce kisinin hesabından kartından bilgisi haricinde paralar çekilmiş. Nasıl böyle bir banka olabilir ki insanlar size nasıl güvenipte paralarını teslim etsin. 2006 yılından beri 12 tane bankayla çalışıyorum böyle bir sorumsuz duyarsız banka görmedim. Benim banka hesabıma kimler nereden hangi ülkeden giriş yapıyor tarafımın bilgilendirilmesini talep ediyorum.

TEB Uygulaması Yeni Telefonda Çalışmıyor

Saban
15 Şubat 2025 12:21
TEB Uygulaması Yeni Telefonda Çalışmıyor

Bora
30 Eylül 2023 10:32

Ali
05 Şubat 2024 11:37
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
26 Kasım 2023 01:09
Derya sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası Hesabıma Erişim Engellendi Sebep Açıklanmıyor

Derya