Turkcell Superonline Kurulum Randevusu Süreci Mağduriyeti

12 Eylül 2024 13:442.251

09.09.2024 tarihinde Turkcell Superonline firmasına 1000/50 Mbps hızında fiber internet başvurusu yaptım. En geç 48 saat içinde kurulum yapılacağı bilgisi verildi. Bu süre boyunca randevu için aranmayı bekledim, ancak 48 saatin dolmasına 1,5-2 saat kala 532 numarasından aradım. Bana sistemsel bir sorun yaşandığı ve bayiye hatalı bir giriş yapıldığı söylendi. Bu esnada başvuru yaparken herhangi bir bayi seçme imkanım olmadığı için hatanın tamamen Turkcell Superonline’dan kaynaklandığını belirtmek isterim.

Neyse ki, 12.09.2024 sabahı saat 10:00-10:30 arası için bir randevu oluşturulduğu bilgisi verildi. Randevuyu sistem üzerinden canlı olarak takip edebileceğim söylendi. Ertesi gün işimden izin alarak sabah 09:30’da eve geldim ve ekibi beklemeye başladım. Ancak ne gelen ne de giden oldu. Bu süreçte müşteri hizmetleriyle tekrar iletişime geçtim ve durumu acil olarak ilettiklerini söylediler. Ancak bu "aciliyet" ifadesi defalarca kullanıldı ve maalesef hiçbir sonuç alamadım. "Acil" bir aksiyon alınması gerektiği yerde süreç sürekli uzatılıyor.

Saat 11:00’e geldiğinde hala gelen giden olmadı. Yine müşteri hizmetleriyle görüşmek zorunda kaldım. Sonunda bayinin adres ve telefon bilgilerini paylaştılar. Bayiyi aradığımda otomatik bir sekreter ile karşılaştım ve numaramı bırakmam istendi. Yine arayan olmadı. Adresi elimde olduğu için, işten de izin almışken bayiye gitmeye karar verdim. Fakat bayiye vardığımda karşılaştığım manzara tam bir hayal kırıklığıydı; bayi kapalıydı!

Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Aldığım yanıt ise tam anlamıyla hayal kırıklığıydı: "İsterseniz iptal edelim! " Bu yaklaşım, dalga geçer gibi hissettirdi. Zamanımı (ç) aldınız, beni oyaladınız, üç gündür internet kurulumu için bekletiyorsunuz ve en sonunda sunduğunuz çözüm iptal etmek mi?

Yaşadığım bu mağduriyetin en kısa sürede giderilmesini ve sorumlu bayi hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.

2 Destek
12 Eylül 2024 13:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

13 Eylül 2024 10:16

Kurulum için vaat edilen 48 saatlik süre geçmiş 96 saate doğru ilerliyor ve halen inceliyoruz masalı var. Bekliyorum.

13 Eylül 2024 11:29

Merhaba Gürkan Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

14 Eylül 2024 13:49

48 saat içinde kurulum vaadi veren Superonline 96 saat geçmesine rağmen halen kurulum yapmadı, Bursa Osmangazi ilçesinde yetki vermiş olduğunuz bayi ile bu işin yürümeyeceği apaçık ortada.

25 Eylül 2024 10:05

48 saat içinde kurulum vaadi verilen internet bağlantısı 16 gün yani 384 saat geçmesine rağmen gerçekleştirilmedi. İnanılmaz bir durum.

15 Ağustos 2024 15:08770

"Evet bugün şikayeti yazdıktan sonra Superonline genel müdürlük biriminden arandım konuyu tekrar (bilmem kaçıncı kez) anlattım. Bana gün içerisinde kurulum ile ilgili kesinlikle kesinlikle dönüş yapacağı söylendi. Gerçekten ama gerçekten sadece merak ediyorum sadece merak; İstanbul içinde ağustosun 1inden bu yana cidden fiber internet kurulumuna gelmek bu kadar zor mudur? Neden hizmet kalitesi bu kadar aşağıda? Yoğunluk varsa bile -ki olduğunu düşünmüyorum aslında Çünkü tatil donemi- yönetilemez durumda mi? Bu kadar imkansız hale gelmesinin nedeni nedir?"

Turkcell Superonline İle Yaşadığım İnternet Kurulum Sorunları

20 Eylül 2024 10:51498

Ben kendime ev bakıyordum ve internet benim için oldukça önemli olduğu için, ev tutmadan önce kesinlikle internet altyap...

Turkcell Superonline İle Yaşadığım İnternet Kurulum Sorunları

Turkcell Fiber İnternet Kurulumumu Yapmıyor

13 Eylül 2023 16:05550

12 Ağustos ta müşteri hizmetleri üzerinden Turkcell Superonline 24 ay taahhütlü fiber internet başvurusu yaptım. 15 Ağus...

28 Nisan 2024 00:453.456

"Karşıyaka saha Teknik ekip'ten Samet Bey'e ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum."

Superonline İlk Günden Kırmızı Alarm Ve Bağlantı Olmaması

Superonline Neden İnternet Hizmeti Alamıyorum?

30 Temmuz 2024 12:20763

2024 yılında bunları yaşadığıma inanamıyorum. 18 Temmuz'da Turkcell Superonline'a ev interneti için başvurdum. 19 Temmuz...

Superonline Duvarımı Kırdı

SuperonlineDuvarımı Kırdı