Onur sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Yalan Beyan Ve İlgisizlik

02 Temmuz 2023 20:22

16 Temmuz 2023 03:01

Önceki şikayetimle ilgili hiçbir geri dönüş olmadı tekrarlıyorum! Superonline süpernet eçm bayiden 20.06.2022 tarihinde bir arkadaş arayarak taahhüt yenilemesi yaptık birlikte bana 2 yıl taahhüt olduğunu söylemeden bunun bilgisini vermeden sözleşme yaptırdı yalan beyanda bulundu kısacası ve yeni güncel bir modem göndereceğini söyledi 1 ay olacak kaç defa müşteri hizmetlerini aradım önce yanlış bilgi verilmiş modem göndermediklerini söylediler şimdi göndereceklerini söylüyorlar bu da yalan ben sözleşmemin bedelsiz feshedilmesini istiyorum taahhüt için arayan bayi çalışanlarını da dürüstlüğe iş ahlakına davet ediyorum konuyu mahkemeye de taşıyacağımı bildirmek istiyorum.

profile profile
Onur
Onur
01 Temmuz 2023 10:16

10 gün önce Superonline taahhüt bitimine az kaldığı için müşteri hizmetleri tarafından arandım arayan arkadaş bana yenileme durumunda yeni ve güncel bir modemi ücretsiz göndereceğini söyledi tabii ki gelmedi tekrar aradım farklı bir arkadaş böyle bir hizmetlerinin olmadığını söyledi kısacası yalan satış politikası. İkinci olarak bana yeni taahhüdün 2 yıl olduğu bilgisini vermedi bunların şikayeti sonucumda sonuç olarak bilgi verdiklerini yazmışlar fakat arayıp bilgi veren olmadı Turkcell pişmanlıktır! Derhal ses kayıtlarımızın incelenmesini ve üyeliğimin fesih bedeli olmadan iptal edilmesini istiyorum.

03 Temmuz 2023 07:38 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

05 Temmuz 2023 15:06

Merhaba Onur Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

İmzam Olmadan Açılan Üyelik Ve Haksız İcra Tehditleriyle Mağdur Ediliyorum!

02 Aralık 2025 18:26
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2025 23:15
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilen Modem Kayboldu, Haksız Ücret Kesintisi Ve İade Sorunu Yaşıyorum

29 Kasım 2025 21:06
teslim-edilen-modem-kayboldu-haksiz-ucret-kesintisi-ve-iade-sorunu-yasiyorum-6.jpg
teslim-edilen-modem-kayboldu-haksiz-ucret-kesintisi-ve-iade-sorunu-yasiyorum-4.jpg
teslim-edilen-modem-kayboldu-haksiz-ucret-kesintisi-ve-iade-sorunu-yasiyorum-3.jpg
teslim-edilen-modem-kayboldu-haksiz-ucret-kesintisi-ve-iade-sorunu-yasiyorum-2.jpg
teslim-edilen-modem-kayboldu-haksiz-ucret-kesintisi-ve-iade-sorunu-yasiyorum-1.jpg
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Üyelik İptalinde Modem İadesi İçin Uzak Bayiye Gitmek Zorunda Bırakıldım

17 Eylül 2025 13:48
superonline-uyelik-iptalinde-modem-iadesi-icin-uzak-bayiye-gitmek-zorunda-birakildim-1.jpg
Tüm Superonline Modem Şikayetlerini Gör

Superonline Kategorileri