Superonline Teknik Hizmette Aksaklık!

Gökhan
23 Aralık 2024 10:06

3 gündür internetim çekmiyor. Onlarca kez müşteri hizmetlerini aradım. Halen gelen olmadı. TV izleyemiyorum. İptal işlemlerini başlatacağım.

24 Aralık 2024 08:48 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

24 Aralık 2024 11:54

Merhaba Gökhan Bey, Talebinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bağlantınızı kontrol ettiğimizde şu an aktif durumda olduğunu görüyoruz. Modeminize kadar gelen sinyal seviyesinde herhangi bir aksaklık bulunmamaktadır. Tüm taleplerinizde size destek olabilmek için her daim burada olduğumuzu bilmenizi ister, mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

İnternet Bağlantı Sorunu ve Fatura İtirazı

Turkcell Superonline üzerinden aldığım 1000 Mbps internet hizmetiyle ilgili olarak 11.07.2026 tarihinden beri Aydın Kuşa...

Superonline Taşıma Ve Arıza Sürecinde Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Çözüm Eksikliği

Turkcell Superonline taşıma işlemlerinde, 2 gün içerisinde randevu verileceği söylenmesine rağmen, paylaştığım görüntüde...

Tümünü Gör
Superonline Superbox Çekmiyor, Aylardır Çözümsüz Ve Ödeme Almaya Devam Ediliyor!

SuperonlineSuperbox Çekmiyor, Aylardır Çözümsüz Ve Ödeme Almaya Devam Ediliyor!

Başak
Superonline Superbox Çekmiyor!

SuperonlineSuperbox Çekmiyor!

Volkan
Superonline Superbox'tan Şikayetim Var!

SuperonlineSuperbox'tan Şikayetim Var!

Superbox Pişmanlığı, Çekmiyor Ama Ödeme Alıyorlar!

SuperboxPişmanlığı, Çekmiyor Ama Ödeme Alıyorlar!

Volkan

Öne ÇıkanKonular