Cenk sonuçtan çok memnun

07 Ocak 2024 01:52

Call Of Duty Warzone3 oyunu başlatırken "Networking Failed to Start" (Hueneme negev) " hatası veriyor.
05.01.2024 tarihine kadar gayet normal bir şekilde oyuna giriş yaparken oyuna girmek istediğimde "Networking Failed to Start" (Hueneme negev) hatası vermeye başladı. İnternette araştırma yapınca bu sorunun sadece Superonline kullanıcılarının başına geldiği diğer ISS'lerde böyle bir sorun olmadığını gördüm. Müşteri hizmetlerini arayınca da (robot gibi belirli cümlelerle cevap verebiliyorlar) sadece hız ile ilgili Wi-Fi ile ilgili sorunlara baktıkları çok belli çünkü teknik olarak hiçbir bilgiye sahip olmadıkları ve talep-şikayet başvurusu dahi açamayacaklarını belirttiler (yanlışlıkla Superonline CEO'suyla konuştum sanırım hanımefendi fazla tripli sanki sorun onlardan değil de benden kaynaklıymış gibi "üstün teknik bilgisiyle! " konuşunca görüşme sonlandırıldı.)
Superonline tarafından kendilerinden kaynaklı bu sorunun çözülmesini talep ediyorum.

profile profile profile
07 Ocak 2024 10:54 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

08 Ocak 2024 12:58

Merhaba Cenk Bey, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 08.01.2024 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

08 Ocak 2024 13:06

Telefona cevap veremedim nasıl cevaplamış olabilirsiniz? (Tekrardan ben aradığımda kimsenin sorundan veya aramadan haberi yok)

Yorumlar (10)

Tuna
Tuna

Çözüm sunmuyorlar zaten internet hizmeti için para ödediğim bir şeye sırf oyun oynamak için statik IP almam gerektiğini söylüyorlar ve ekstra 100 lira daha faturaya yansıtıyorlar.

Enes
Enes

Benzer sorun bende de var cgn ip blogu havuzunda olabilirsiniz gibi bir cevap verilmiş. Ben bağlantımı açtırırken sizden beni bu havuza koymanızı talep etmedim.

Cihat
Cihat

Aynı sorun bende de var. Call of Duty: Warzone Mobile oyununa giremiyorum. VPN kullandığımda girilebiliyor ama VPN siz asla

Şikayeti Çözüldü

Cenk bey, nasıl bir yol izleyerek çözüme ulaştı teknik ekip?

Şikayeti Çözüldü

Anladım, teşekkür ederim. Ben de sorun halen devam ediyor. Umarım herkesin problemi bir an önce çözülür

Cenk

Arayan çözüm merkeziydi. Network ekibinin sorunu çözdüğünü belirttiler kontrol ettiğimde düzelmişti. Yapılan çalışma hakkında herhangi bir bilgi verilmedi

Hüseyin

Hiçbir şekilde çözüm sunmuyorlar. Statik ip satın almaya zorluyorlar... Taahhüdüm bittiği gibi bay bay Superonline!

Ugur
Ugur

Ben de aynı hatayı alıyorum şikayet açtım

Cenk

Çözümü müşteri hizmetlerinden beklemeyin oradakiler bu konulara hakim değiller işleri sadece wi-fi ve bağlantı sorununda modeme müdahale etmek üzerine. Superonline’ın sitesine girerek en altta “iletişim” bölümünden sıkıntıyı açık bir şekilde (ekran görüntüsünü de yükleyerek) açıklamak. Network ekibi ilgileniyor ve 24-48 saat içinde dönüyorlar. Bendeki sorun böyle çözüldü.

17 Şubat 2024 02:30
Superonline "Call Of Duty Warzone3" Bağlantı Sorunu
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 13:39
Superonline'dan Kaynaklı Hueneme Negev Hatası