Superonline Altyapı Çalışması Yapmış Olduğu Kazı

Superonline Altyapı Çalışması Yapmış Olduğu Kazı
İbrahim
22 Aralık 2023 10:28

Bursa Yıldırım Arabayatağı bölgesinde, 3. Vatan Caddesi Ankara yolu girişinde bulunan Superonline internet altyapısı çalışması sonucu yapılan kazı çalışması 2 yıl önce gerçekleştirildi ve aynı şekilde bırakıldı. Kaç yere başvuruda bulunsak da buraya gelip asfalt dökülmedi. Belediyeye de başvuruda bulunduk; fakat Superonline'a ait olduğu için işlemin Superonline tarafından yapılması gerektiği söylendi. Superonline ile defalarca başvuruda bulunmamıza rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Superonline tarafından bana verilen bilgiye göre hava muhalefeti nedeniyle işlem yapılamıyormuş. Hava şartlarının düzelmesini bekliyorlarmış. Ancak 2 senedir hiç mi hava açık ve güneşli olmadı, anlayamıyorum. Bu konunun bir an önce düzeltilerek gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Aynı zamanda bu çukur, bütün araçlara zarar veriyor. Çukurun içine girmeden araçla geçmeniz imkansız. İşin kötüsü tek bir cadde burası.

22 Aralık 2023 10:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

22 Aralık 2023 12:07

Behlül sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 14:30

18 Mart 2024 17:05
Çelik sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 10:48
Superonline Bu Kadar Kurumsal Olmasanız!
Superonline Bu Kadar Kurumsal Olmasanız!

İbrahim
04 Temmuz 2025 15:10
Superonline Altyapı Çalışmaları Nedeniyle Mahallede Süregelen Mağduriyet
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 16:08
Turkcell 2023 Yılında Bir Türlü Düzeltilmeyen Altyapı Sorunu