Kusurlu Akıllı Saat ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Kusurlu Akıllı Saat ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Seyfullah
02 Eylül 2024 18:00

Turkcell Superonline aboneliği içerisinde verilen inteya hi WAT ct h talk 2 marka modelli saat ilk açıldığında kusurlu çıktı. Müşteri temsilcisini aradığımda bayiye götürmemi kontrol etmelerini ve değişiminin sağlanacağını iletti. Bayiye götürdüğüm akıllı saat Turkcell personeli tarafından kontrol edildi. Ce arızalı olduğu inteya firması ile görüşmem gerektiği söylendi. Firmanın iletişim numaralarının hepsini aradım iletişim kuramadım. Turkcell'den alınan bu ürün kusurlu olmasına rağmen sattığı ürünün arkasında durmadı. Hiçbir yardımda bulunmadı. Asla Turkcell markasından elektronik eşya almam yakınlarıma tavsiye edemem bundan sonra

02 Eylül 2024 18:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Eylül 2024 10:51

Merhaba Seyfullah Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinize istinaden inceleme yapılarak 2.09.2024 17:21 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Dinçer sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 11:27

01 Eylül 2023 10:24
Osman sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 14:27
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 18:23

Superonline Kategorileri