Umut sonuçtan hiç memnun değil

Cihaz Değişikliği Ve Seri Numarası Karmaşası

Cihaz Değişikliği Ve Seri Numarası Karmaşası
23 Ekim 2024 11:53

2015 yılında Turkcell Superonline üyeliği aldım ve yılı tam olarak hatırlamamakla beraber 2023 yılı gibi cihaz değişikliği talep ettim ve bunun karşılığında modem ve TV Plus kutum değişti ama ont kutusunu değiştirmediler. Sebebi ise yeni getirdikleri ont kutusu ile modem çalışmadı, eski cihazımla devam ettim. Modem değişikliği ve kutu değişikliği yapmadıklarını da iddia ediyorlar. Bunun için ekran görüntüsünü ekledim. 2024 yılında ise adres değişikliği sebebiyle üyeliğimi iptal ettirdim fakat bu süreçte cihaz iadesi konusunda ont cihazımın seri numarası tutmuyor diye ücret yansıtıyorlar. Ont cihazım değişmediği halde o tarihte seri numarasını değişti gibi göstermişler. Ben parasında değilim ama herkes bilsin diye söylüyorum, cihaz değişikliği isterseniz herkes seri numaralarına baksın, öyle imza atsın. İmzanız var deyip işin içinden çıkıyorlar. Saçmalık şurada, başlangıçtaki ont cihazınızın seri numarası doğrudur diyorlar. Kayseri'den Superonline'lı olanlara söylüyorum, Üntaş bayisi hiçbir şekilde çözümleyici değil, en ufak ayrıntıyı gözden kaçırmayın, bunların sağı solu belli olmuyor. Benim elimde olan ont cihazı gökten mi geldi? Sizin arşivlerinizde benim ont cihazım var, ben sizin olan bir cihazı kimden temin edebilirim? Ben Üntaş bayisinden ve Turkcell Superonline firmasından şikayetçiyim. Sorunu da çözmek istemiyorlar.

23 Ekim 2024 11:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

23 Ekim 2024 12:43

Merhaba Umut Bey, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 23.10.2024 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Umut
Umut
23 Ekim 2024 13:12

Sizin bana cevabınız dolaylı olarak şu şekilde sizdeki ont cihazı bizim değil bizim istediğimiz seri numaralı cihaz farklı diyorsunuz. Ayrıca modem değişikliği tarihini attım size ayrıca modem değiştirmeniz gözükmüyor demeyi biliyorsunuz ben bu şikayetimi tüm insanlar görsün özellikle Kayserili insanlarımız görsün diye burada bırakacağım müşteriyi yalancı durumuna düşüren kurum durumundasınız ben üntaş bayiniz hakkında yasal işlemlerimi başlatacağım

Berke
Berke

Tamamen aynı durumu yaşıyorum, gerçekten imza atarken bakın ne yazdığına seri numarasında.

Çağrı
02 Şubat 2025 16:46
superonlinein-haksiz-ucretlendirme-ve-sorumsuz-musteri-hizmetleri-1.pdf
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 10:17
Superonline Ont Cihazı Karışıklığı Ve Çözüm Beklentisi
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 11:48
Superonline Abonelik İptali Sürecinde Yaşanılan Mağduriyet