Ecem sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 10:17

Merhaba,

Altyapı olmaması nedeniyle iptal etmek durumunda kaldığım Superonline fiber internetimin tüm cihazlarıyla beraber, SMS olarak belirtilen yere teslim etmek için gittim. Ancak, sözleşmedeki ont cihazıyla getirdiğim ont cihazının aynı olmadığı ve bu sebeple 223.73 TL ödeme yapmam gerektiği söylendi. Başka bir Superonline cihazım yok, ne daha önce ne de şimdi. Müşteri hizmetlerini aradığımda ont cihazının kutusuz geldiğini belirttiler. Biz de cihazın altındaki seri numarasını sözleşmedekiyle karşılaştırmadık, çünkü Turkcell'e güveniyorduk. Elimde sadece bu ont cihazı var. Zaten başka Superonline cihazım yok. Müşteri hizmetleri, %0 hata olduğunu, istersem bir bayiye danışabileceğimi söyledi. Bir Superonline bayisine gittik, onlar da takarken bir karışıklık olmuş olabileceğini, Turkcell'in şikayet sayfasına yazmamı önerdiler. Oradan da yazdım ama geri dönüş olmadı. Bendeki ont cihazı budur, başka bir ont cihazı yok. Öncesinde TÜRKSAT kullanıyordum, şimdi Türk Telekom kullanıyorum. Benim tarafımdan bir karışıklık olma ihtimali sıfır, çünkü hayatımda ilk defa Superonline kullandım ve ilk defa ont cihazı geldi. Tüm evraklar ektedir. En kısa sürede geri dönüş ve sorunumun çözülmesini bekliyorum.

05 Aralık 2024 10:23 (Şikayetten 6 dakika sonra)

05 Aralık 2024 14:06
05 Aralık 2024 14:10

Sanırım mesajı anlayamadınız zaten teslim etmek için oraya gittim ama bana ont cihazıyla sözleşmedeki ont cihazı aynı değil dediler ama benim başka ont cihazım yoktur takılan ont cihazı odur onun da seri numarasıyla sözleşmedeki aynı olmadığı için kabul etmediler ücret yansıttılar ama Superonline bayisi takan arkadaşların karışıklık yapabileceklerini belirttiler!

08 Aralık 2024 14:38

Merhaba sorunum asla çözülmedi aldığınız Superonline için sözleşmedeki numarayla size takılanı mutlaka eşleştirin daha sonrasında asla bir çözüm bulunmuyor asla geri dönüş olmuyor!

02 Aralık 2024 14:05
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Bilgilendirme Ve Haksız Cihaz Ücreti Mağduriyeti

09 Eylül 2025 18:02
eksik-bilgilendirme-ve-haksiz-cihaz-ucreti-magduriyeti-4.jpg
eksik-bilgilendirme-ve-haksiz-cihaz-ucreti-magduriyeti-3.jpg
eksik-bilgilendirme-ve-haksiz-cihaz-ucreti-magduriyeti-2.jpg
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Ücret Talebi Ve Çözüm Odaksız Müşteri Hizmeti

22 Mart 2025 14:48