Samsung Oled Görüntü Yok Ses Var

22 Nisan 2024 11:38

13.03.2024 tarihinde Media Markt mağazasından aldığım Samsung OLED 65S90C model televizyonumda aynı gün iki kez görüntü kaybı sorunu yaşadım ve bu durumu Samsung genel merkezine bildirdim. Servis yönlendirileceği bilgisi verildi. Servis ekipleri bugün telefon ile beni arayarak, eğer geldiklerinde sorunu tespit edemezlerse ücret talep edeceklerini söylediler. Ancak sorun devamlı olarak yaşanmıyor. Cihazı fişten çıkarıp tekrar taktığımda sorun geçici olarak düzeliyor, fakat bir aylık televizyonda bu tür bir sorunun yaşanması ve gelecekte ne tür problemlerle karşılaşacağımın belirsiz olması endişe verici. Ayrıca, servis ücreti talep etme durumu da ayrı bir mesele olarak karşımda duruyor. Bu sebeple Samsung Türkiye'den yardım istiyorum.

profile profile
22 Nisan 2024 12:21 (Şikayetten 43 dakika sonra)

22 Nisan 2024 12:40

Dönüşünüzü bekliyorum

Adem
Adem

Aynı sorunu yaşıyorum 40 günlük TV Samsung tercih ettiğim için pişmanım

Mesut

6 ayı geçmediyse bendeki durum sizden farklıydı ekran komple gidiyor sadece ses var bu durumda Samsung'la irtibata geçin isterseniz çok şükür bana Samsung kalitesine yakışanı yaptı yeni çıkan modeliyle değişti benim cihaz 2 aylıktı eve iki kere servis geldi TV kaç saat çalıştığına kadar bakıyorlar belki teşhir olabilir diye öyle bir durum yoktu tabii ki sıfır kapalı kutu geldi servis kurdu cihazı tabi bu süreç 1,5 ayı buldu. Herkes sonuçta bu kadar bütçe ayırıp bu TV alıyorsa ayıplı olan mal için bizleri mağdur etmemeleri gerekiyor

Mesut

Merhaba Gökhan bey aynı sorun bende de oldu Samsung s90c 55 " TV ses var görüntü yok nasıl bir yol izlediniz tl sıfırı ile değişim yapmayı düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim

Yunus
Yunus

Bende de aynı şikayet var

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Değişiminde Yaşanan Görüntü Bozulması Problemi

Burak
16 Ekim 2024 16:21
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Sadık
05 Şubat 2024 15:01