Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Markanın Yaz Sıcağında Buzdolabı Mağduriyeti

Samsung Markanın Yaz Sıcağında Buzdolabı Mağduriyeti
10 Ağustos 2024 15:30

Samsung marka RT62K7060WW seri numaralı buzdolabının dondurucusu çalışmıyor. Teknik servisi çağırdığımızda, bir takım teknik bilgiler vererek özetle dondurucu kısmının arkasında yer alan bir aletin patladığını ve bu yüzden çalışmadığını söylediler. Samsung ile iletişime geçip sorunu çözmeye, yeni cihaz ile değişim sağlamaya uğraşacaklarını belirttiler. Üzerinden yaklaşık bir hafta geçtikten sonra bugün dönüş sağlandı. Bize elimizdeki buzdolabını alarak üzerine 34 bin tl ekleme ile değişim yapabileceğimizi belirttiler. Üstelik parayı nakit istiyorlar. Samsung marka kalitesine güvenerek o dönemin en iyi buzdolaplarından birini satın aldık. Yaklaşık 8 yıl sonra dolabın durduğu yerde parçasının patlamasıyla dondurucusu bozuldu. Olumlu bir dönüş alamamamızla birlikte bu yaz sıcağında dondurucusuz kaldık. Üstüne dondurucuda yer alan ürünlerimiz de heba oldu ve mağdur olduk. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimizde, 8 sene gibi bir sürenin buzdolabının ömrü için gayet iyi bir süre olduğunu belirttiler. Müşteri hizmetlerinin tutumu ve tavrı da hoş değildi. Temsilciliğini yaptığı firma için 8 yıl gibi sürenin kullanımının iyi olduğunu belirtmesi oldukça ilginç. Samsung markasının kalitesini kendi temsilcisi söylediği sözlerle ortaya koyuyor. Gereğinin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

12 Ağustos 2024 15:24

Az önce marka tarafından tekrardan arandım... Herhangi bir çözüm yolu sunulmadı lakayıt tavırlarına hala devam ediyorlar. 8 yıllık buzdolabının kullanıcı hatası olmamasına rağmen bozulmasına karşı ne bir açıklama getiriyorlar ne de telafi amaçlı bir davranışları var... Samsung pişmanlıkmış

15 Ağustos 2024 15:43

15 Ağustos şikayetimle alakalı hala bir dönüş alamadım

Samsung Buzdolabı Tamiri Mümkün Olmamasından Dolayı Fahiş Fiyat Talebi

Kadir
21 Haziran 2024 16:57
Samsung Buzdolabı Tamiri Mümkün Olmamasından Dolayı Fahiş Fiyat Talebi

6 Yılda Arızalanan Samsung Buzdolabında Garanti Mağduriyeti Ve Yüksek Tamir Ücreti

İpek
15 Eylül 2025 18:10
6-yilda-arizalanan-samsung-buzdolabinda-garanti-magduriyeti-ve-yuksek-tamir-ucreti-4.jpg
6-yilda-arizalanan-samsung-buzdolabinda-garanti-magduriyeti-ve-yuksek-tamir-ucreti-3.jpg

Samsung Buzdolabında Süreç Yönetimi Ve Teknik Yetersizlik Sorunu

İbrahim
19 Haziran 2025 13:39
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
12 Haziran 2025 23:47