Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

26 Kasım 2024 21:05

N11 üzerinden yurt dışı ürün aldım. İstediğim gibi gelmediği için iade ettim. Kayseri'den gönderdiğim ürün Sivas'ta bir yere teslim edildi. İade inceleniyor ibresi çıktı. Sonrasında satıcı ürün elime ulaşmadı diyerek reddetti. Tekrar talep oluşturdum iade kargoda gözüküyor ancak ne elimde kargo var ne ürün kime teslim edildi bilmiyorum. Müşteri hizmetleri bana bunun hakkında cevap vermiyor. Aras Kargo'yu arayarak teslim edilen kişinin numarasını öğrendim. Numara kullanılmamaktadır yazıyor. Aras Kargo teslim eden şube bir sıkıntı olmaz buraya teslim edildi. Buradan mağazaya gidecek mağazanın anlaştığı yerdir dedi ancak Mağaza o zaman talebi neden reddetti. N11in iade açtığı kısımda kargo durumu benim eski teslim alınan kargo durumum ve World express yani onları aradım ve World express sadece Çin'den ürün getiriyormuş Çine ürün götürmüyormuş. Ürünüm nerede? N11 bana neden asla bilgi vermiyor. Bir haftalık bekleme sürem geçince Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bu kadar bilindik bir yerel satış platformu bir Temu edemiyor. Adamlar ürün bile istemeden aynı gün para iadesi yapıyor yerel satış firmalarımız sağ olsun hem ürünü hem paramızı alıyorlar. Bize de havası kalıyor.

28 Kasım 2024 17:23

İademi almayı başardım ama bu süreç çoğunlukla benim her şeyi detaylı analiz edip kaydedip hataya mahal vermememden kaynaklıydı.

Çiğdem
Çiğdem
Şikayeti Çözüldü

Bu süreçte ne yaptınız iadenizin yapılması için bende şu an sorun yaşıyorum da

İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
18 Kasım 2023 13:15
N11 Ve Aras Kargo Ücreti Alınan Ortada Olmayan Ürün Mağduriyeti!
Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

Müslüm
08 Kasım 2023 20:57